Kalenderen siger marts, og selvom det måske ( i hvertfald her i København ) både regner og er lidt koldt, så nærmer foråret sig. For alle med altan, betyder det også lidt forberedelse, at gøre den helt forårsklar.

Vi har samlet fif, inspiration og fået mulighed for at give jer et godt tilbud på et smart tørrebord. Velkommen til foråret ?

5 TIPS TIL ALTANINDRETNING:

  1. Køb planter og blomster. Det kan være godt at skyde foråret i gang med planter og blomster, så din altan med det samme ser indbydende ud.
  2. Spændende potter og krukker. Efter indtoget af den store plantetrend er udvalget vokset. Du kan f.eks. få flotte keramikkrukker eller en altankasse i kobber.
  3. Det bløde touch. Med et par lækre puder og et gulvtæppe (evt. i plast) kan du hurtigt og let gøre din altan hyggelig og give den et personligt præg.
  4. Multifunktionelle møbler. Møbler med flere flere funktioner sparer plads, f.eks. en bænk med opbevaring eller et bord, der også fungerer som tørrestativ.
  5. Sidst men ikke mindst, husk at det du sætter på din altan, bør kunne tåle lidt af hvert. Ellers bliver det hurtigt slidt og skal udskiftes.