Påsken har ramt de danske hjem, og i skal ikke snydes for et påskeæg fra os. Faktisk giver vi jer 3 stykker, med en profil i hver af æggene. Vi har bedt Johan Bülow, Andreas von der Heide og Pia Allerslev om at give deres bedste råd videre til jer.

Mennesker inspirerer mennesker!

Lakridskongen, Johan Bülow:

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden og møde dit 18-årige jeg, hvilket råd ville du så give ham?
Jeg ville personligt sørge for at fortælle ham om familiens betydning. Hvordan denne er det absolut vigtigste vi har og hvordan netop familien kan sørge for en balance som skaber resultater alle andre steder. Det var jeg ikke klar over som 18 årig. Det ved jeg med sikkerhed i dag.

Hvad er det bedste råd, du selv har fået fra andre?
Har man selv meget, skal man huske og gi..

Hvilket råd har du taget med hjemmefra og brugt?
Det er ok og arbejde meget – så en masse frø for fremtiden. Men husk og høste disse senere i livet..

Andreas von der Heide, Les Deux:

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden og møde dit 18-årige jeg, hvilket råd ville du så give ham?
Jeg ville have givet mig selv lidt ro på, så jeg havde kunne overveje mine valg og fravalgt lidt bedre og ikke bare rykke videre konstant. Tænke på konsekvensen af valg og fravalg og så måske taget ud i verdenen og ikke startet forretning op i Danmark.

Hvad er det bedste råd, du selv har fået fra andre?
Din mavefornemmelse er det eneste du kan stole på i den her verden. Det er selvfølgelig med modifikationer, da jeg har få jeg stoler 100% på, men min mavefornemmelse er den  bedste indikation, og som jeg altid bruger til at guide mig.

Hvilket råd har du taget med hjemmefra og brugt?
Min morfar sagde altid til mig: Gør tingene ordentligt første gang, så slipper du for at gøre dem to gange – det prøver jeg virkelig at bruge i min hverdag, selvom det nogen gange går stærkt.

Pia Allerslev, Børn og ungeborgmester i København:

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden og møde dit 18-årige jeg, hvilket råd ville du så give ham?
Tror på dig selv, også selvom der er vokset op i “jantelov-land”.  – og spis flere grøntsager/mere sundt, så du slipper for at skulle kæmpe for at smide 20 kilo et par gange gennem dit voksenliv.

Hvad er det bedste råd, du selv har fået fra andre?
Tro på dig selv, og husk at have det sjovt…. Og den meget kloge køleskabsmagnet jeg fik af en en veninde, dagen før kommunalvalget i 2001 (mit første) – “De vigtigste ting i livet er ikke ting”

Hvilket råd har du taget med hjemmefra og brugt?
Hvis der er noget du er utilfreds med, så gør noget ved det, i stedet for at sidde i hjørnet og brokke dig.

 

God påske til jer alle – / Dontt.dk