I dag skal vi præsentere en lang række initiativer, som er til glæde for alle der sætter pris på alt fra ro, kunst, natur, lækre fødevarer og dejlige oplevelser. Alle kan nemlig trænge til lidt Bornholm, og det er der rig lejlighed for nu, selv i disse tider.

Her er 3 ting du skal vide!

1)
På tirsdag lancerer dontt.dk nemlig årets bornholmerguide, som udkommer for 4 år i træk. Sidste år blev vi den mest besøgte bornholmerguide, og ambitionerne er endnu større i år! Sammen med udvalgte partnere, som vi glæder os til at præsentere, har vi skruet endnu mere op for kvaliteten. Vi er klar med et nyt bornholmsk overblik.

( Guiden vil løbende blive ajourført, så kontakt os endelig, hvis du har noget på hjerte: bornholm@dontt.dk )

JA DU KAN!

KAN MAN OVERHOVEDET KOMME TIL BORNHOLM?


KAN JEG OVERHOVEDET KOMME TIL BORNHOLM?

HVORDAN REJSER JEG TIL BORNHOLM?
Ja, det kan du godt. Du kan fortsat rejse til Bornholm med færgen fra Ystad til Rønne. Grænselukningen berører ikke personer, der rejser i transit mellem det øvrige Danmark og Bornholm via Øresundsbroen og Sverige, oplyser det svenske indenrigsministerium. Læs mere her om din rejse gennem Sverige og om hvordan du trygt kan rejse med fly og færge til Bornholm.

KAN MAN BÅDE REJSE MED FÆRGE OG FLY?
Ja, Bornholmslinjens hurtigfærge fra Ystad og natfærgen fra Køge er ikke omfattet af statsministerens opfordring til at undgå kollektiv transport i myldretiden. Bornholmslinjen har meldt om øget fokus på rengøring og hygiejne i perioden. Der opfordres dog til man, også selv, udviser hensyn og hjælper med at forebygge spredningen ved at vaske sine hænder, undgå fysisk kontakt og hoste/nyse i sit ærme. De danske myndigheder har fokus på at styrke den direkte forbindelse mellem Køge og Rønne, ligesom der fortsat vil være flyvninger til og fra Bornholm. Færgen til Bornholm via Sassnitz i Tyskland er dog indstillet indtil 10. maj.

Mere info findes her.

KØB BORNHOLMSK

Destination Bornholm har igangsat en række initiativer til glæde for bornholmerfans. Corona-pandemien rammer desværre alle, og Bornholm er ingen undtagelse. Bornholm bugner med unikke produkter, og du kan støtte de bornholmske virksomheder ved at købe deres lækre varer.

Se de gode tilbud her med bornholmske produkter, fx fødevarer, kunsthåndværk mm. SE HER.

Tilbud fra de bornholmske restauranter, der i denne periode tilbyder take away til bornholmere og gæster på øen. SE HER.

Gode tilbud fra Hoteller etc. med henblik på at besøge Bornholm senere på året. SE HER.

Dontt.dk går i den kommende “Bornholmerguide” tæt på nogle af de bornholmske virksomheder, der er med i “KØB BORNHOLMSK”