Shaping New Tomorrow nåede en omsætning på over 300 millioner kr. i regnskabsåret 2020/21. En ny rekord fra de unge drenge fra Aalborg, der også afspejler sig i bundlinjen.

Shaping New Tomorrow er nemlig gået fra omkring 23 millioner kroner i 2019/20 til omkring 37 millioner kroner i 2020/21. Det er et overskud, som er steget på trods af butiksåbninger, flere ansatte og store investeringer i nye produktkategorier.

Co-founder, Kasper Ulrich fortæller:
“Vi ser en yderst positiv udvikling, selv om vi lige som så mange andre har måtte navigere i en svær og usikker periode. Det understreger, at vores direct-to-consumer model fortsat medvirker til at styrke vores værditilbud og skabe en reel omnichannel-oplevelse. Og så har vores medarbejdere og kultur spillet en nøglerolle i, at vi præsterer så flot, som regnskabet viser.”Flere nye lande på vej

2021 var også året, hvor Shaping New Tomorrow deres første butik i udlandet, nærmere bestemt i Hamborg. De fysiske butikker bliver de kommende år vigtige i strategien om at vinde markedsandele i hele verden. Det tyske marked er onlineomsætningen næsten fordoblet, og med flere butiksåbninger skal kendskabet øges endnu mere. Den næste butik åbner i Køln,

Kasper Ullrich uddyber:
“Tyskland er vores helt store satsning i år, men vi kigger også allerede mod butiksåbninger i Østrig, Norge, Sverige, Benelux, Holland og muligvis også Belgien i de kommende år. I slutningen af næste år er ambitionen at have sat vores første fysiske aftryk i USA. Det amerikanske bliver det store næste sats og kommer til at kræve massive investeringer.”

Kasper Ullrich: "I slutningen af næste år er ambitionen at have sat vores første fysiske aftryk i USA. Det amerikanske bliver det store næste sats."

Shaping New Tomorrow planlægger i 2021/2022 at investere op mod 45 mio. kr. i udvikling af nye materialer og produkter samt udbygning af fysiske butikker.

»Vi skal starte forfra i en ny kultur, og der er det vigtigt, at vi har de rigtige kræfter i form af medarbejdere, så vi fortsat kan skabe fremdrift. Jeg vil ikke afvise, at vi om nogle år i fremtiden kommer til at lukke nye investorer ind i ejerkredsen, men som det ser ud nu, er det ikke noget, vi planlægger efter,« siger han og tilføjer:

»Det kommer selvfølgelig an på, hvilke udfordringer vi møder, men vi startede Shaping New Tomorrow som barndomskammerater og har ligeså meget gejst, som da vi startede. Derfor kommer vi heller ikke til at afgive den majoritet, som vi har i selskabet.«

Shaping New Tomorrow forventer i 2021/2022 en omsætning på 450 mio. kr.

Kasper Ulrich

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.