Torsdag danner PARKEN rammen om årets første direkte guld-duel i Superligaen. FC København møder FC Midtjylland. Københavnerne glæder sig! De strømmer nemlig til fodbold. Der er solgt over 25.000 billetter til kampen. Læs mere her.

En af nøglespillerne bliver uden tvivl Robert Skov. Skiftet fra Silkeborg til FC København har han løst perfekt. I Silkeborg jubler de med! Mød Silkeborgprofilen Simon Skou Jakobsen til en lille snak om Robert!

Hvordan var Robert, da han blev rykket op på Silkeborgs 1. hold?
Det kommer nok ikke bag på nogen, at han ikke væltede omklædningsrummet fra første sekund. Han var stille og rolig og meget vellidt af alle fra start. Han var sådan set bare en ung udgave af den, han er i dag. Hans ydmyghed og høflighed er helt ægte og på ingen måde påtaget. 

Fra FCK-lejren lyder det meget på, at han selvtræner enormt meget med blandt andet sit skud. Var det allerede sådan i SIF-tiden?
Helt bestemt. Han er ikke kommet sovende til sine spidskompetencer. Jeg tror ikke, jeg kan finde bare en håndfuld dage, hvor han ikke er blevet på banen efter træning og sparket på mål. Og det er en fryd for øjet at se ham banke den ene bold i kassen efter den anden. 

Om Simon Skou Jacobsen:

28 årig, forsvarsprofil for SIlkeborg IF.
Han blev rykket op i 1. holdstruppen allerede i 2009.
Simon har altid spillet i Silkeborg, som pt. kæmper for at vende tilbage til Superligaen.
 

Havde du forventet, at Robert Skov så hurtigt ville blive en profil på FCK´s hold?
Ingen, heller ikke Robert selv, havde forventet en så vild sæson. Og slet ikke så hurtigt. Jeg kan huske, at jeg fra start prøvede at overbevise nogle lidt tvivlende FCK’ere på Twitter om, at han virkelig var SÅ god. Jeg går ud fra, at de er blevet overbevist nu. 

Købte FCK ham næsten for billigt? 🙂 
Altså, vi var selvfølgelig kede af at miste ham. Prisen har jeg ikke de store kommentarer til. Der var vist noget med en klausul i kontrakten, så det var svært at gøre så meget andet. Men mon ikke der falder en pæn sjat af til SIF, når han bliver solgt videre for 10-20 gange så meget 😉 

Slår han Ebbe Sands målrekord i Superligaen (28 mål på en sæson)?
Jeg er overbevist om, at han når det på 36 kampe. Om han når at slå den ægte, altså på 33 kampe, er jeg lidt mere i tvivl om. Jeg håber det virkelig. Det kunne være kæmpe stort! 

FOTO: COPENHAGEN SUNDAYS
FOTO: Silkeborg IF
TAK<3