I København er kravet klart. DM-Pokalen skal tilbage. Den eufori mærkes i byen op til den store GULD-DUEL. Det lyder fra FC København, at flere end 25.000 har sikret sig en billet, når FC Midtjylland kommer på besøg!

I forbindelse med det flotte billetsalg, så har man valgt at gøre “stemningsafsnittet” dobbelt så stort. Dvs. endetribunen ( Kaldet Sektion 12 ) bliver åbnet både oppe og nede. Så rammer til topkampen er i orden!

LARS SEIER: Vi skal have flere tilskuere i PARKEN. 

Det flotte billetsalg glæder først og fremmest alle fans. Men det bliver helt sikkert også noteret i FCK`s ejerkreds.

Lars Seier udtalte i forbindelse med sit opkøb:
»Selvfølgelig skal der være flere end 15.000 til en FCK-kamp. Vi kan se, hvor mange der kan komme til lavererangerende engelske klubber, og jeg tror, at det handler om, hvor meget man binder sig op til en klub. Det betyder rigtigt meget for totaloplevelsen for alle parter, og det afspejler sig i værdien af sponsorater og meget andet.«

Bestyrelsesformand i PARKEN, Bo Rygaard er enig. Han udtalte i samme anledning:

»Faldet i tilskuertallet er alvorligt. Tallet er faldet generelt i dansk fodbold, fordi flere ser det på TV, og fordi klubberne ikke har været dygtige nok til at udvikle vores produkter.«

FC København har i øvrigt en flot stigning i tilskueretallet i denne sæson. Det vil vi gerne have en snak med Katja Moesgaard ( Kommerciel direktør i FCK ) om senere på sæsonen.

Silkeborgprofil om Robert Skov: Hans ydmyghed og høflighed er helt ægte

Foto af Telia Parken: Samy Khabthani, FCK.DK