I dagene 23.-25. april danner Paris rammen om Europas første rigtige konference – SUSTAINABLE BRANDS PARIS 2019 – hvor innovation og den bæredygtige udvikling er fokus. Arrangørerne kalder det mere en oplevelse end en konference, og programmet er da også andet end blot keynotes for de 3000 deltagere. Vi er stolte over, at dontt.dk er blevet udvalgt til at dække konferencen. Vi er 1 af kun 3 medier i norden, som dækker denne begivenhed så tæt på. ( Ingen andre i Danmark ) Denne adgang giver både mulighed for at bringe en masse viden hjem til jer, men også adgang til en masse rapporter.
Den indsigt vil vi bruge til at komme med konkrete forslag til, hvordan virksomheder/organisationer kan gøre en forskel, i stedet for at det hele bliver så “højtragende”. SB Paris danner rammen om de mest innovative mennesker i verden.

Hvorfor

Dontt.dk/Dontt Studios overordnet misson er, ligemeget om vi formidler, rådgiver eller skaber/løser marketingopgaver, at gøre mennesker/brands mere bevidste, mere effektive og frem for alt være et inspirationshul. I sidste ende handler det om merværdi. Det handler bæredygtighed også om. Vi ønsker at påvise, at bæredygtighed ikke er en byrde, men en innovationsdriver i enhver forretning.

Hvad sker der

Til SB Paris møder du ikke folk, der skal fortælle dig om du skal flyve, spise en bøf mindre eller lave dit logo grønt. Du møder folk, der konstant er på udkig efter NYE ideer, inspirerende initiativer og på godt dansk “har noget at have det i”.

Du vil møde mange som udspringer fra reklamebranchen, altså folk som er vant til at forny og ændre ting til noget smukt, sjovt og inspirerende uden at skræmme som visse andre. Se den imponerende liste her. 

Vi bringer key-speaks fra de største virksomheder, interviews fra de mest innovative mennesker i verden og en masse ting, du ikke vidste, du skulle vide. Vi har dem 1-1. Desuden får vi adgang til en masse indsigter, som kan implementeres i danske virksomheder. Dem tager vi med hjem til jer!
Glæd dig. Engagement er betingelsen for succes.

Om Sustainable Brands Paris: 

SB Paris er Europas største begivenhed om bæredygtighed og innovation. Det bliver afholdt fra d. 23 til 25 april i det prestigefyldte Carrousel du Louvre i Paris.

“WHY The world is changing. Fast. New social and economic paradigms are arising up where sustainable action is not an option. Talents in the work force, customers, shareholders, citizens seek meaning in life. Economic players value their contribution to the society.”

 

Følg med på dontt.dk fra d. 20 april.

Spørgsmål vedr. SB Paris sendes til studio@dontt.dk

Mere info findes her.

Afholdes her: Carrousel du Louvre, Paris

Forventet antal deltagere: 3000+

 

Dontt.dk er mediet, der formidler kultur, innovation og erhverv med et entreprenant mindset og forståelse. Med udgangspunkt i København dækker vi verden. 

Dontt Studio er stedet, hvor vi skaber dialog, design, research og løser marketingopgaver for virksomheder. Vi gør os umage, og har en mission om at skabe et bedre i morgen.