Det populære danske børnetøjsmærke Mini A Ture opruster markant i den øverste ledelse. De har nemlig fået modeprofilen Sille Henning ind som bestyrelsesmedlem.

Mini A Ture blev grundlagt i 2002 af Signe Tholstrup, der stadig står i spidsen for virksomheden. De var nogen af de første, der udviklede bæredygtigt og miljøvenligt smart tøj til børn, uden at gå på kompromis med det funktionelle.

De dyder skal der sættes yderligt skub på, og et af tiltagene er altså styrkelsen ved at Sille Henning kommer i bestyrelsen. Gennem de sidste to årtier har Sille været blandt de største profiler herhjemme i branchen. Hun har været moderedaktør på både ELLE og ALT for damerne, samt marketingchef for Day Birger et Mikkelsen og direktør for Julie Fagerholt Heartmade.

Vi tog en snak med Sille om de nye udfordringer!

Sille, Hvorfor har du valgt at sige “ja” til at blive bestyrelsesmedlem i Mini A Ture? 

“Det har været super vigtigt for mig, at jeg gik ind i en virksomhed, der havde en holdning til bæredygtighed og socialt ansvarlighed, og med både GRS, GOT, Øko-tex og B-corp certificeringer må man jo sige, at Mini A Ture i høj grad har det.

Samtidig er det selvfølgelig også vigtigt, at det er en virksomhed, hvor jeg føler, at jeg har noget relevant at bringe til bordet.”

"Det har været super vigtigt for mig, at jeg gik ind i en virksomhed, der havde en holdning til bæredygtighed og socialt ansvarlighed."

Sille Henning

Sille Henning.

Hvordan opstod muligheden? 

“Da jeg i foråret var færdig med min bestyrelsesuddannelse på CBS, skrev jeg om det på Linkedin, og en af dem der tog fat i mig efterfølgende var Signe Tholstrup. Vi havde mødt hinanden første gang tilbage i midten af 00’erne, da jeg arbejdede for Day Birger et Mikkelsen, og sidenhen er vi stødt på hinanden i arbejdsmæssige sammenhænge flere gange.”

Hvad skal du bringe ind i virksomheden? 

“Jeg har arbejdet med og i den danske modebranche de sidste 20 år, både som kreativ for flere medier og også på den kommercielle side med PR, marketing og også som direktør. Derfor har jeg en god forståelse af, hvordan man kommer ud over rampen, og hvad det kræver at skabe et stærkt brand.”

Er det din ambition at være en del af flere bestyrelser? 

“Lige nu er jeg bare super glad og stolt over at være en del af MAT’s bestyrelse, men på sigt kan det sagtens være, at jeg synes, det kunne være spændende med andre bestyrelsesposter også, dog har jeg ingen planer om, at det skal blive min fuldtidsbeskæftigelse, da jeg også finder stor glæde og inspiration i de ting, som jeg laver i dag.”


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.