I forrige uge åbnede det populære brand Planet Nusa deres nye in-store cafékoncept, Nusa Café.

De drømmer stort hos Planet Nusa, og sådan har det været siden Mille Skat og Kristine Esmer grundlagde Planet Nusa for snart 5 år siden. Sportsmærket har fra begyndelsen markeret sig som et community-drevet brand ved at skabe et inkluderende sportsmærke, hvor der er højt til loftet, og hvor alle, der ønsker at deltage, føler sig velkomne, set og hørt. Nu er brandet godt i gang med at skrive næste kapitel. Det bliver altså med deres cafékoncept, som de netop har åbnet i København.

Mille Skat, Co-founder af Planet Nusa, fortæller:

“Vi har altid haft et ønske om at connecte med vores kunder – også længe efter produktet er blevet solgt. Det er også baggrunden for, at vi udelukkende sælger gennem vores egne salgskanaler og afholder community events i form af ugentlige bootcamps, løb og friske havdyp i både Aarhus, Odense og København. Den direkte kontakt med vores kunder har stor betydning for, hvor Planet Nusa er i dag – og derfor er timingen perfekt til at åbne caféen i forbindelse med butik nummer tre, så vi kan tilbringe endnu mere tid med vores kunder.”

Planet Nusa blev i 2018 stiftet af iværksætterne Kristine Esmer på i dag 32 år og Mille Skat på 34 år.

De mødte hinanden gennem deres arbejde i modebranchen. Mille var sælger for et stort dansk brand. Hun er uddannet designteknolog fra KEA. Kristine har mange års erfaring inden for marketing og PR fra den danske bureauverden og modebranche.

Planet Nusa

Alle fotos af Theis Mortensen.

I regnskabsåret for 2022 havde en omsætning på 38 mio. kr. Planet Nusa et overskud på 4 mio. kr. efter skat.

På nuværende tidspunkt er der 50+ fuldtidsansatte i virksomheden.


Bliv opdateret på kun 10 sekunder!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.


Vi ønsker at inkludere alle

Planet Nusas presseansvarlige Stine Rosenquist  fortæller os, at formålet med Nusa Café er at skabe et ‘hæng-ud-sted’ for deres community, hvor alle er mere end velkommen. De ønsker at give nye og gamle kunder den fulde Nusa-oplevelse, som de selv kalder det. Her vil du udover at kunne købe et udvalg af Planet Nusas produkter få mulighed for at nyde en kop kaffe, en frisk shake eller en let morgentallerken.
Stine Rosenquist fortæller videre, at det langt fra kun handler om salg: “Vi har lavet en investering, som i virkeligheden mest er skabt af lysten for at gøre noget ekstra for voresi vores community, end tal i et excel-ark.”

Kristine Esmer, som er den anden co-founder, uddyber:

“Vi oplever, at vores kunder tilbringer lang tid hos os i vores butikker, og vi har længe haft ønsket om at kunne servere en god kop kaffe eller lave en lækker shake efter en løbetur. Vi vil give vores community ‘den fulde Nusa-oplevelse’ ved at give dem endnu flere oplevelser sammen med os. Og fordi vi sælger direkte til vores kunder, kan vi, ligesom vores produkter, tilbyde priser uden et ekstra mellemled, hvilket er fantastisk, fordi vi ønsker at inkludere alle.”


Her finder du Nusa Café: Sankt Peders Strædet 30A i København K.
Det er i øvrigt Planet Nusas 3. fysiske butik. De to andre finder du på Gammel Kongevej på Frederiksberg og i Aarhus.


Planet Nusa
Planet Nusa
Planet Nusa
Planet Nusa