Mandag aften løb årets største modefest af stablen i New York, hvor der igen i år blev afholdt Met Gala. Traditonen tro var der proppet med nogle af verdens største stjerner til den super hypede fest. Værterne for showet var i år Jennifer Lopez, Zendaya, Chris Hemsworth og Bad Bunny. Men det er en helt anden historie. Mon ikke Elle dækker det? 🙂

For på den røde løber var der nemlig et dansk brand tilstede. I hvert fald på halsen af superstjernen Pamela Andersson. Hun var nemlig iført diamanter fra danske Pandora, da hun gik op ad den røde løber.

Scoop for Pandora: Brands flokkes om Pamela

Pamela Anderson

Pamela Anderson


32.000 ansatte

Den verdenskendte livredder (I Baywatch – vel at mærke) er nemlig en nøgleperson i Pandoras planer om at femdoble salget af de laboratorieskabte diamantsmykker til en milliard kroner frem mod 2026.

Det har været noget af et scoop for Pandora, da flere brands har flokkedes om Pamela Andersson. Det skete blandt andet efter hendes bog og Netflix-dokumentar »Pamela, A Love Story«, der havde premiere i begyndelsen af 2023. Her fortæller Pamela Andersson om, hvor dårligt hun er blevet behandlet og hendes nye liv som mor og selvstændig kvinde.

Pamela Andersons halskæde var skabt til lejligheden af Pandoras designere og bestod af knap 200 karat udsøgte hvide og lyserøde diamanter. Laboratorieskabte diamanter er fysisk og visuelt magen til diamanter udvundet fra en mine, men koster mindre og har en brøkdel af klimaaftrykket. Pandoras diamanter er fremstillet med vedvarende energi og udleder kun omkring fem procent CO2 sammenlignet med en diamant fra en mine. Smykkerne er fremstillet udelukkende med genanvendt sølv og guld. Det går så godt med salget, at Pandora forventer at have 16-17 milliarder kroner i sin pengestrøm i 2024-2026.

Pandora har hovedsæde i København og har omkring 32.000 ansatte. De fleste arbejder på to fabrikker i Thailand.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.