Det danske kvindebrand O’TAY er stadig i rivende udvikling. På ganske få år har de etableret en stærk onlinetilstedeværelse og forhandlere godt fordelt i hele landet. Nu er næste skridt kommet. Nu åbner O’TAY nemlig deres første egen butik. Det sker i hjembyen Odense.

Vi har talt med virksomheden co-founder,  Stephanie Seedorff, omkring beslutningen.

Stephanie, O’TAY fyldte 4 år i år, og nu skal I have jeres egen fysiske butik. Hvorfor er timingen rigtig for jer nu? 

“Vi er faktisk vokset ud af vores lokaler! Så det gav mening at flytte vores showroom ned i gadeplan og gøre det til en “rigtig” butik. Vi beholder samtidig vores skønne lokaler i Brandts Passage, hvor vi har drevet showroom fra de sidste 3 år – og gør det til administration.”


"Vi er blevet inspireret af de butikker, vi har besøgt udenlands, som ikke “bare” er en butik med tøj på bøjler, men mere en oplevelse."

Stephanie Seedorff

Stephanie Seedorff


Hvornår tog i beslutningen?

“Det er cirka et års tid siden vi begyndte at snakke om en fysisk butik ville give mening. Det har været vigtigt for os at finde det helt rigtige lokale og da det stod der, slog vi til. Vores nye butik kommer også til at ligge i Brandts Passage – et område i Odense vi knus-elsker!” 

Hvad er det jeres butik skal kunne, udover selvfølgelig at sælge nogle varer? 

“Vi har fra start været ret personlige i måden at drive vores forretning på, og det ønsker vi at tage med ind i vores første butik. Derudover bliver det også et univers, hvor du kan lære om de forskellige garntyper og blive klogere på de naturmaterialer, vi arbejder med. Så alt i alt en oplevelse vi ikke på samme måde kan give over webshoppen.”

Har I været inspireret af nogen?

“Vi er blevet inspireret af de butikker, vi har besøgt udenlands, som ikke “bare” er en butik med tøj på bøjler, men mere en oplevelse. Under min rejse til Firenze lod jeg mig specielt inspirere af Zimmermann, som har de smukkeste forretninger, som  i sig selv er en hel oplevelse! Det er træde ind i et så færdigt og gennemtænkt univers er unikt.”

O’TAY

Kvinderne bag O’TAY. Stephanie og Vivian (datter og mor) foran deres nye butik.

Kunne man forestille sig, at I åbnede andre steder end Odense? 

“Sagtens! Vi snakker allerede om, at København skal være næste sted. Vi har også en STOR drøm om at få lov til at åbne et O’TAY univers i Paris.”

Hvad sker der ellers i O’TAY for tiden? 

“Vi har ny webshop på vej, som Mercive har brugt hele sommeren på at udarbejde. Den går i luften d. 30. september  – samme dag som vi har GRAND OPENING i butikken i Odense, og ellers arbejder vi på at vækste internationalt, hvor vores fokus særligt er på det norske marked – som vi tror meget på.”

Og I har lige lanceret en ny kollektion. Har du en favorit?

“Uha, jeg har mange. Men hvis jeg skulle vælge én, så er der vores håndstrikkede sweater fra Peru: Dahlia. Jeg har en kærlighed for de chunky strik!”


Dontt.dk glæder sig til at besøge butikken og komme endnu tættere på iværksættereventyret O’TAY


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.