Der har altid været noget magisk over Det Kongelige Teater. Teatret der siden 1748 har tronet overlegent på Kongens Nytorv i København. Først var det kongens scene, men blev siden åbnet op for alle. En af de mere bemærkelsesværdige ting er, at alle fire kunstarter, skuespil, opera, ballet og orkester har præget huset.

Nu kan du komme til at eje et lille stykke af Det Kongelige Teater.

Teatres gigantiske møbellager på Refshaleøen skal nemlig flytte. Derfor afholder det kongelige teater loppemarked, hvor der vil være over 1000 effekter til salg.

Teatret fortæller at de har fundet masser af ting frem fra teatrets forestillinger, og du kan sikre dig alt fra rokokosofaen til stuen, et dusin usædvanlige stole til spisebordet, bænke, borde, talerstole, gyngeheste, trehjulede cykler, fodboldbord, finurlige figurer, kunstige kæmpeure, møbeldele og blomsteropsatser.

Der er møbler og rekvisitter fra mange forskellige forestillinger blandt andet Aida, Maskarade, Turandot, Elverhøj, Anna Karenina, Frøken Julie, Tjenerindens fortælling og Et folkesagn, og der er priser for enhver pengepung fra 25 kr. – 35.000 kr.

Det hele sker på lørdag d. 21 august og der er gratis adgang.
( Loppemarked finder sted lørdag den 21. august kl. 10-17 på Refshalevej 173A (PORT 14). )


Tilmeld vores nyhedsbrev gratis her.