I dag kan det københavnske tøjbrand NN.07 afsløre to store nyheder som begge koncentrerer sig omkring USA.
I de seneste år har NN.07 oplevet en enorm vækst i USA. Så stort at det i dag er deres største marked. Det har man derfor valgt at investere yderligt i. I dag afslører Anders Rahr, CEO hos NN.07, nemlig at de åbner en stor flagship store i New York.

Det sker i et strategisk franchise-samarbejde med Justin Berkowitz, som er tidligere Men’s Fashion Director i ikoniske Bloomingdale’s.

Anders Rahr uddyber:

”En butik i New York er en manifestation af brand momentum. Vi er derfor stolte over at kunne annoncere åbningen af vores første butik i SoHo, New York. Vi har høje ambitioner for NN.07 i USA. New York er kun begyndelsen på vores ekspansion af branded spaces og butikker på tværs af USA og Europa.

Den stigende interesse for vores brand giver os mulighed for omhyggeligt at vælge partnere og lokationer der flugter med vores vision og værdisæt. Med Justin Berkowitz som strategisk franchise partner har vi det rette fundament for videre succes.

Vi er glade for at have Justin Berkowitz ombord som vores strategiske franchise partner i USA og åbningen af vores første butik i SoHo, New York. Hans retail-erfaring og ekspertise gør ham til den ideelle samarbejdspartner for NN.07.”

Den nye NN.07 flagskibsbutik ligger på 276 Lafayette Street og skal åbne i sensommeren 2024.

Now is the perfect time for NN.07 to plant its flag in New York

NN.07 New York

Selv siger Justin Berkowitz:

“With its compelling wardrobe essentials as a foundation and cool fashion to drive interest, the secret sauce of NN.07’s is its value proposition. We live in a moment in which the luxury market is increasingly unattainable for many and fast fashion feels increasingly irresponsible. NN.07 is the antidote: it offers the customer quality garments built on interesting design concepts made to last for everyday use. Now is the perfect time for NN.07 to plant its flag in New York, and I’m excited to take part in the journey.”

Justin Berkowitz

Justin Berkowitz


Fik du læst? Superstjerner hitter for JOE

 Paris Hilton og Alix Earle hitter i vildt JOE & THE JUICE “US-fremstød”

Læs mere her.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.