I dag kan det danske sneakerbrand, ERRANT, fortælle at de har indgået et samarbejde med den danske fodboldlegende Nicklas Bendtner. Samarbejdet går ud på, at de sammen lancerer en serie af sneakers.

Mads Frederiksen, Co-founder af ERRANT fortæller:

Nicklas Bendtner er et perfekt eksempel på alt, hvad ERRANT repræsenterer: stil, elegance og en stærk individualitet. Vores brand handler om at skille sig ud fra mængden, og Nicklas formår netop det. Vi er begejstrede for at præsentere denne sneakerkollektion i samarbejde med ham og for at byde ham velkommen som vores ambassadør.”

ERRANT
Bendtner

Sneakers er ikke bare sko

ERRANT er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og fremragende komfort, hvilket har bidraget til deres stigende popularitet på markedet. Deres sneakers kombinerer stilfuldt design med enestående komfort, hvilket gør dem til det foretrukne valg for mange danske sneakerentusiaster.

ERRANTs rejse mod succes startede med en afgørende investering fra Christian Arnstedt og Blazer i DR-programmet “Løvens Hule” tilbage i 2022. Denne investering var med til at forme brandet til det, som det er i dag.

Samarbejdet med Nicklas Bendtner markerer en særlig milepæl for den unge virksomhed. Udover at være med til at designe den kommende sneakerkollektion, vil Nicklas Bendtner også fungere som brandets ansigt udadtil, hvilket yderligere styrker ERRANTs position på markedet.

Nicklas Bendtner fortæller:

“Som ambassadør for ERRANT ser jeg frem til at repræsentere et brand, der deler min passion for mode og stil og som lever op til mine krav til kvalitet. Sneakers er ikke bare sko; de er en del af ens personlige udtryk. Teamet og jeg har brugt en masse tid på design og de små detaljer, hvorfor jeg er super spændt på, hvordan de bliver modtaget.”

Bendtner

"Det har været omfattende"

Den kommende kollektion har været undervejs i lang tid, da designprocessen i følge Mads Frederiksen har været omfattende og detaljeret. Indledningsvis har den resulteret i fire unikke designs, men kollektionen vil i løbet af de kommende 12 måneder blive udvidet.

Mads uddyber til dontt.dk:

“Vi sætter høje standarder for alt, hvad vi laver som brand, og Nicklas har været meget insisterende på dette fra begyndelsen. Derfor har vi ikke ville skynde processen unødigt. Nicklas har haft frie hænder, og det har været spændende at følge udviklingen af de styles, vi nu er klar til at lancere. Resultatet er fire styles, der alle skiller sig ud med deres unikke udtryk, materialevalg og farvesammensætninger, hvilket i den grad matcher Nicklas’ stil og samtidig passer ind i, hvad vi ønsker at udtrykke som brand.”

Den kommende kollektion vil officielt blive lanceret den 19. april, hvor fans af både Nicklas Bendtner og ERRANT kan se frem til at føje et nyt kapitel til deres sneakerkollektion.

Den kommende kollektion vil officielt blive lanceret den 19. april, hvor fans af både Nicklas Bendtner og ERRANT kan se frem til at føje et nyt kapitel til deres sneakerkollektion.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.