Den svenske gigant H&M offentligører i dag, at de har indgået en aftale med danske Nadia Nadim.

Det er i regi af H&M Move, hvor hun kommer i fint selskab med fodboldlegenden Zlatan Ibrahimovic. Nadia Nadim spiller i dag for Racing Louisville FC i USA. Men som Zlatan tæller hendes CV store klubber. Nadim har nemlig tidligere spillet for blandt andet Manchester City og Paris Saint-Germain, hvor hun vandt ligatitlerne.

Nadia Nadim

I Danmark har hun oplevet en del kritik for hendes engagement omkring VM i Qatar. Men en ting er sikkert. Nadia Nadims karriere er en inspirerende historie. Den startede da hun blev tvunget til at flygte fra Afghanistan. Fra flygtningestatus til international fodboldstjerne, med mere end 100 landskampe for Danmark. Derudover taler Nadim ni sprog og er uddannet læge. Så hun har ikke spildt tiden…

Nadia Nadim fortæller om samarbejdet:

”Jeg vil gerne hjælpe med at inspirere børn og unge til at dyrke sport, især unge piger. Det er derfor, jeg har indgået et samarbejde med H&M Move, da jeg personligt tror på deres mission.” siger Nadia Nadim.

Nadims første kampagne for H&M Move er en duel med Ibrahimovic, men ikke alt er, som det ser ud til. Du kan se konkurrencen her.


Dontt.dk har til formiddag været i kontakt med Nadia Nadim. Du vil kunne læse et eksklusivt interview senere på måneden.Creators

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.