Det danske museum Louisiana, der er beliggende i Humlebæk er efter nogle svære år med nedlukninger igen et populært besøgsmål.

Louisiana har nemlig gjort 2022 op, og det regnskab viser at 613.000 mennesker indløste billet igennem året. Det er dobbelt så mange som året før. Selvom det går den rigtige vej, så er der stadig et stykke til rekordåret 2019. Her besøgte knap 760.000 det ikoniske museum.

Rekorden er knap 760.000 besøgende på et år

Poul Erik Tøjner, direktør på Louisiana fortæller:

“Det er stadigvæk et meget højt besøgstal, og det er højere, end jeg troede, vi ville få. Alt over 600.000 er en total succes, synes jeg. Det har altid været sådan, at årene svinger.”

Nu håber Poul Erik på nye rekordår:

“Vi budgetterer ikke med det, men det er min forhåbning. Jeg kan ikke se, at vi ikke skulle blive lige så populære igen. Vi besluttede, at vi ville holde niveauet og kvaliteten. (red. På trods af corona og restriktioner.) Jeg var meget bange for at komme ind i en negativ spiral, hvor vi skærer ned på det, folk kan forvente, og så kommer der lidt færre besøgende, og så må vi skære ned igen.”

Louisiana

Creators

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.