Mond of Copenhagen & Dontt.dk i nyt samarbejde.

Der kommer endnu mere fokus og opmærksomhed af modeugen i København på dontt.dk
Det sker under temanavnet “Momentum”, som er Dontt.dks navn på dækningen under de kommende modeuger. Dontt.dk dækker modeugen, da det vrimler med innovative og inspirerende mennesker i modebranchen. Det passer perfekt ind i vores iværksætter- og creatorånd, som vi mener, er så vigtig at kommunikere i et land som Danmark. Vi har ikke olie i jorden, så vi skal leve af innovation og mennesker. Der bliver født utrolig mange trends og ideer fra fashion, som kommer til udtryk i andre industrier. Derfor er det også vigtigt med en anderledes dækning end den normale “se os” vinkel fra modebladene.

Det kræver ressourcer at drive den dækning, men samtidig er det også vigtigt at have en partner, som selv er en del af det. Det har vi fundet i et samarbejde med Mond of Copenhagen. De har en fantastisk iværksætterhistorie og er en del af den nye fashionbranche. Trends, teknologi og data er nøgleord.

Læs mere om Dontt.dk dækningen her.

Michael Birch Jacobsen, Co-founder, Mond of Copenhagen fortæller:
“Vi har selv læst artiklerne på dontt.dk i mange år. Det er som om, at det altid har fulgt med os. Vi kan spejle os i de værdier, som dontt.dk har, hvor hårdt arbejde er essentielt. Så det er et godt match for os, og vi ser frem til samarbejdet.”

Jon Nedza, Dontt.dk fortæller:
“Vi er både stolte og glade for samarbejdet med Mond of Copenhagen. Det er 2 unge dygtige iværksættere, der ubetinget udlever deres drøm, og gør, hvad der skal til for at nå deres mål. Med Mond of Copenhagen som samarbejdspartner under modeugen, optimerer vi muligheder for at levere endnu bedre indhold og udvikle nye formater til fordel for vores mange læsere.”

“Vi har selv læst artiklerne på dontt.dk i mange år. Det er som om, at det altid har fulgt med os."

Mond of Copenhagen

Om Mond of Copenhagen:
Mond of Copenhagen blev stiftet i 2011 af de to brødre Michael og Martin Birch Jacobsen med ønsket om at ændre måden, man køber tøj på, og give et tiltrængt alternativ til de klassiske stangvarer. Første butik åbnede i 2013 på Aagade 110 i København, og efter et par år med stor interesse for konceptet blev butikken i Aarhus en realitet i starten af 2016. Den seneste butik fulgte så i foråret 2018 på Strandvejen i Hellerup. I dag er de Danmarks største leverandør af Custom Tailoring med en voksende familie på 15 mand, som udelukkende fokuserer på at give dig den bedste oplevelse med deres Custom Tailoring koncept. Ved hjælp af bl.a. 3D bodyscanning, de bedste Italienske metervarer og Europæisk produktion, tilbyder Mond of Copenhagen et produkt, som du ikke finder andre steder på markedet.

Foto: De to brødre Michael og Martin Birch Jacobsen, der står i spidsen af Mond of Copenhagen!