Velkommen! 

I dagene fra tirsdag, onsdag og torsdag (29.-31. jan) lyser det uforklarlige spot igen over København. Den københavnske modeuge har momentum. For fashionvirksomhederne er det utallige arbejdstimer og mange måneders forberedelse, der skal gå op i en højere enhed. 

Vi dækker det. Vi dækker det med vores store tema: MOMENTUM. Vi dækker med alt det, du gerne vil se, men også det, som du ikke vidste du ville læse om. Dontt.dks ambition er at åbne formidlingen fra modeugen mere op. Det behøver ikke at være en københavnerbegivenhed for en indspist lille kreds. Modebranchen er en branche med nogle af de mest innovative mennesker med størst mulighed for eksport og branding i / af Danmark, og som i øvrigt havde en fremgang på hele 25% sidste år. Det kan alle lære af, og mystikken kan stadig bevares. 

Overfladen adskiller os, men dybde forener! Derfor er vores “MOMENTUM” serie vigtig! 

De får masser af kritik, men hvis du “leder” bare lidt, så er der mange gode historier. Jeg tror ikke, der er en branche, der har så mange forpligtelser og historier indenfor: 

Miljø, selvopfattelse, iscenesættelse, arbejdsforhold og digitalisering. 

Vi vil gøre “deres” lille lukkede fest til vores MOMENTUM. Vi lever alle af og for ØJEBLIKKE. Lad os håbe denne modeuge vil lave historie i København. 

God modeuge.
/Dontt.dk

"Overfladen adskiller os, men dybde forener! Derfor er vores “MOMENTUM” serie vigtig!"

JON NEDZA, DONTT.DK