Kadeau er reddet. En ny kreds af investorer har meldt sig og de tre Kadeau-drenge, Nicolai Nørregaard, Magnus Klein Kofoed og Rasmus Kofoeds projekt kan dermed fortsætte!

Blandt de nye ejere er håndboldspilleren Mikkel Hansen, den tidligere landsholdsspiller i fodbold Thomas Kahlenberg, erhvervsmanden Lars Nørby Johansen og erhvervsmanden Michael Hedegaard Lyng.

Direktør Magnus Klein Kofoed fortæller til Bornholms Tidende, at man siden konkursen i slutningen af marts har arbejdet hårdt på at finde en løsning.

“– Det er fuldstændig fantastisk, at vi kan køre videre. Vi har gennem flere uger forhandlet om at finde en løsning, og derfor er det virkelig en lettelse, at det er faldet på plads, siger han ifølge en pressemeddelelse. – Vi gik ind i året efter et rigtig godt 2019, men blev væltet omkuld af coronakrisen. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan fortælle personale og leverandører, at vi fortsætter, siger Magnus Klein Kofoed.

Restauranten i København har siden 2018 haft to Michelin-stjerner, mens den på Bornholm har en.

I første omgang er planen at åbne restauranten på Bornholm. Den vil åbne i løbet af juni eller juli. Dernæst vil man åbne restauranten i København omkring 1. oktober.”

Om investorerne

Thomas Kahlenberg, tidligere landsholdsspiller, har efter fodboldkarrieren blandt andet uddannets sig inden for vin. Kontakten til ham er skab af Rasmus Kofoed, der er mangeårig fan af Brøndby, hvor Thomas Kahlenberg spillede i to omgange af sin karriere.

Mikkel Hansen, landsholdsspiller i håndbold, spiller på klubplan for Paris Saint-Germain. Han har ifølge Kadeaus køkkenchef Nicolai Nørregaard i mange år været fan af Kadeau.

Rasmus Friis er kendt fra ejendomsudvikler-virksomheden Tetris, der blandt andet er specialiseret i køkkener. Rasmus Friis har fulgt Kadeau siden starten, idet han købte sommerhus i Sømarken samtidig med, at Kadeau åbnede i 2007. Han har siden 2011 været investor i Kadeau.

Lars Nørby Johansen, erhvervsmand, som har haft topposter hos blandt andet Georg Jensen, Københavns Lufthavn og TV2. På Bornholm er han blandt andet kendt som formand for Oluf Høst Museet.

Michael Hedegaard Lyng er tidligere topchef i NKT og nuværende direktør i Challenge 2019 Aps, der blandt andet arrangerer sportsarrangementer.

Den nye ejerkreds har skudt et ukendt beløb i det nye selskab.

Blandt dem, der ikke længere investerer i Kadeau, er sangeren Lukas Forchhammer, Martin Smidt Kristensen og Filip Lau.

Kilde: Bornholms Tidende

// Opdateres snarest med kommentarer //

HAR DU SET?

Vores bornholmerguide er online. Følg med her. dontt.dk/bornholm