Danske Lunar Way stormer frem. Den danske fintechvirksomheder, der er i gang med at fornye den måde vi tænker “banker” på herhjemme.

Lunar Way har nu over 100.000 kunder, men målet er langt fra nået. Målet er at blive Nordens største finansielle markedsplads, hvor brugerne kan styre hele deres økonomi. Alt fra forsikringer, opsparing, budgetter, lån og investeringer.

I sidste uge fik Lunar Way tilført yderlig kapital til udfordringen om verdensherredømmet. Med nye 195 millioner kroner, så har Lunar Way rejst næsten 300 millioner i år.

Blandt de nye investorer er Chr. Augustinus Fabrikker, der er blevet storaktionær i Lunar Way. Venturefonden Seed Capitel er en anden af de største ejere.

Til Finans fortæller Ken Villum Klausen, stifter og adm. direktør i Lunar Way: 

Vi er rigtig glade for at kunne afslutte vores fundingrunde så flot. 195 mio. kr. er et klart signal fra investorerne om, at de tror på Lunar Ways langsigtede mission og har tiltro til, at vi fortsat vil skabe gode resultater.

 

Lunar Way har nu over 100.000 kunder i Danmark!

Du kan komme tættere på Lunar Way i denne artikel, som vi bragte sidste år. Det er en samtale med Marketingchef Signe Julie Valeur.

LÆS MED HER!

Lunar Way er en gratis banking-app, konto og visakort. Grundideen bag Lunar Way er radikalt at ændre og innovere den måde, hvorpå banksektoren kører på i dag.

Signe Julie Valeur, CMO i Lunar Way