Copenhagen Fashion Week. Show: Les Deux, AW19, The Plant, tirsdag den 29. februar, klokken 15.00.

“De, som stadig tror, vi er et kasket og t-shirt brand, får sig en kæmpe overraskelse.”

Sådan lød det fra Les Deuxs kreative direktør Mathias Jensen i optakten til Les Deuxs debutshow under Copenhagen Fashion Week.

Hvis nogen af de tilstedeværende troede det, skulle der ikke gå mange sekunder, før man var overbevist. De mange influencere, modepresse, og indkøbere kunne fra deres pladser på The Plant opleve et brand i overskud, som i den grad var motiveret for at vise sig frem. Stemningen var fra start den rette cocktail af hygge, men også en vis portion “spænding”. Det summede godt.

Showet tog udgangspunkt i det nedbrudte Berlin i 1989. De to, Les Deux, øst og vest, der mødes. Drømmene, der starter. Ud af det totale kaos, som var symboliseret med en masse murbrokker, voksede flotte blomster og siv ud, alt i mens en snes herremodeller viste AW19 kollektionen frem.

På 8 minutter fik Les Deux sat en tyk streg under, hvilken rejse de har været igennem siden 2011. Fra en hypet kasket og t-shirt, til et vigtigt og respekteret herrebrand i hele Skandinavien.

Les Deux-kollektionen var fin. AW19 kollektionen er mere rå end tidligere set. Den var i hvert fald mindre “preppy” end de forrige kollektioner. Men man kan godt se, at kvaliteterne er bedre og langt mere detaljeret. Et stort kadeau for at bidrage på denne specielle scene, som et showformat virkelig er. Der er ingen tvivl om, at Les Deux har sin berettigelse som fashionbrand, og et vigtigt et af slagsen!

Stifter og ejer, Andreas von der Heide var da også en glad mand efter showet:
“Vores show var en manifestering af vores niveau. Det gælder både vores forretning, men også vores nye kollektion, som designmæssigt har nået helt nye højder,” 

"Jeg har været så spændt! Hvis nogen kan lave et twist ud af basic, så er det Les Deux."

Virgil Nicholas

"Les Deux har bestemt sin berettigelse. Jeg er spændt på deres show."

Mads Emil Grove Møller

Indtryk fra Les Deuxs første modeshow i Danmark: