Det prisvindende danske beauty-brand Lavinde Copenhagen, som blev stiftet i 2016,  har de seneste år vækstet med over 200% og vundet en lang række priser.
Nu er virksomheden klar til at tage næste skridt. De har nemlig valgt at investere stort i egne produktionsmaskiner til at producere alt fra øjenskygge og mascaraer til foundations og håndcremer.

Fillip Løwén Nielsen, Co-founder af Lavinde Copenhagen fortæller: 

“Det har hele tiden været drømmen at have produktionen lige inde ved siden af, men vi havde ikke forventet at tage skridtet allerede.”

Men efter et par år hvor corona var skyld i leveringsforsinkelser, tomme lagre og lukkede grænser, besluttede parret alligevel at rykke. 

“Så skulle det bare være nu! Vi tog det som et tegn på, at nu var der forandring på vej, og så var vi enige om at følge med”, supplerer Cecilie Svendsen Vinde, der er Fillips partner både privat og i forretningen.

Er der mange i branchen, der har egen produktion? 

“Nej, for det er jo en enorm investering. Så det er nok ikke der, man typisk starter. Og det afhænger i den grad også af, hvilke produkter, du producerer,” påpeger Fillip. 

“Hos Lavinde Copenhagen udvikler vi jo alle vores produkter selv – og helt fra bunden. Så for os giver det helt ekstrem god mening at følge udviklingen af produktet helt fra første ingrediens til et færdigpakket produkt,” fortsætter han. “Det er vores måde at sikre os, at alt bliver gjort fuldstændig, som vi ønsker det”. 

"Det har hele tiden været drømmen at have produktionen lige inde ved siden af."

Lavinde Copenhagen

Fillip Løwén Nielsen og Cecilie Vinde, Stiftere af Lavinde Copenhagen 

Vil VIL være i udvikling!

Hvad vil produktionen betyde for Lavinde Copenhagen i fremtiden? 

“Det betyder jo blandt andet, at vi nærmer os en mere bæredygtig form for produktion, hvilket vi også har interesse i,” nævner Cecilie som det første. “Men det er jo på mange måder et helt nyt område, som vi skal blive fortrolige med. Så vi indstiller os også på, at der bliver en masse nye udfordringer at løse,” fortsætter hun. “I bund og grund havde det nok været nemmere at holde produktionen ”out-of-house”…”

“Men nu ligger det jo som sagt ikke til os at gå med de nemme løsninger,” supplerer Fillip med et smil på læben. 

Parret er desuden enige om, at en kortere produktions- og leveringstid på produkterne vil bidrage til et mere agilt set up. Som også gør dem i stand til at tilpasse sig markedet, når det skifter. De nævner, at de har en masse nyt i støbeskeen og ser frem til at kunne udvide Lavinde Copenhagens sortiment med endnu flere, allergivenlige produkter. 


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.