For mange iværksættere er Lars Seier Christensen et ikon. En dygtig hårdtarbejdende mand, som på alle måder  har skabt sin egen hverdag.

Lars er opvokset i en klassisk middelklasse familie, hvor han efter sine forældres skilsmisse, primært voksede op ved sin far. Han blev sproglig student fra Zahles Gymnasium i København og derfra tog det fart. Som helt ung tog han til Spanien, hvor han blev medejer af en bar. Han blev finansmand i London, og derefter etablerede han Saxo Bank.

Resten er historie og et salg af hans andele ( Pris: 2.6 mia ) gjorde det muligt at starte Seier Capital.

Her investerer han privat i virksomheder, og det er præcis det som det skal handle om i dag!I mandags sendte PARKEN nemlig en selskabsmeddelse ud om, at Lars Seier Christensen har købt 22.5% af virksomheden, og dermed fodboldklubben FC København.I korte træk en stor historie for fodbold Danmark, men i ligeså høj grad for vores “iværksætter / creator virkelighed” Muligheden for det her er hårdt arbejde, mod og flid fra Lars Seier.

KEY TAKES fra i dag! 

Lars Seier om forholdet til klubbens fans:
Jeg er helt afslappet over kritik. Fans skal forstå jeg er stor FCK fans. Så det er en stor drøm for mig. Det er vigtigt for et storhold at bygge en god forretning.Vi har fuldstændig ens interesser. Jeg tager det stille og roligt. De vil finde ud af hvor meget jeg holder af den her klub.

Lars Seier om sin (FCK) rolle:
Jeg kan bidrage med mange ting i fremtiden. Jeg har mange ideer, og jeg kunne sagtens se mig investerer yderlig. Jeg har stor respekt for den nuværende ledelse, så den glæder jeg mig til at komme tættere på.

Lars Seier om sine FCK ambitioner:
Champions League skal hvert år være en ambition.

Lars Seier om København:
København er min by. Jeg ser store muligheder for hele byen. FC København skal også være med til, at brande København endnu bedre!

 

Lars Seier med klar besked til klubbens fans og hele København: