Tirsdag d. 23 april slår Les Deux atter dørene op, når de afholder Iværkset 3.0. Et stort anlagt foredrag, hvor pladserne hvert år er revet væk. 

Den entreprenante tankegang sidder dybt i Les Deuxs DNA. I forbindelse med flere nye topansættelser og en direkte retning mod en trecifret millionomsætning, så slog Co-founder Andreas von der Heide fornylig fast, at han stadig så sin forretning som start-up / iværksættervirksomhed. “Vi må aldrig glemme hvor vi kommer fra, og hvordan Les Deux er skabt.
Derfor er Iværkset en vigtig ting for Les Deux, og en fantastisk platform til at give noget tilbage. 

Udover Andreas selv, så kan man opleve landets Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Tilmeld dig ved at skrive til: ss@lesdeux.com

Der vil være siddepladser, snacks og drikkevarer under hele arrangementet.

Tidsplan:

Tirsdag d. 23 april
17.30 – 18.15: Velkomst, snacks og drikke.
Derefter er det først Andreas von der Heide på scenen, hvorefter Tommy Ahlers overtager.
Før det bliver tid til netværk, så afholdes en fælles Q&A med Tommy og Andreas.

Mere info om de to talere:

Andreas Von der Heide fik I 2009 en ide om at starte et tøjmærke. En rejse der startede med at køre hele Danmark rundt i en bil fyldt med t-shirts, der var stylet med et simpelt patch. Andreas og hans daværende partner fik utallige afslag, og selvom det så sort ud, blev de ved med at jagte deres drøm. I dag, næsten 10 år efter, er der sket en stor udvikling i Les Deux. Virksomheden er vokset markant, og Andreas vil fortælle om den udvikling, han og Les Deux har været igennem.

Tommy Ahlers startede sin rejse som iværksætter i 2005. Gennem tre iværksætterprojekter har Tommy oplevet, hvordan det er at starte sit eget – på godt og ondt. Den erfaring har Tommy taget videre som investor i utallige spændende iværksætterprojekter. I dag er Tommy gået ind i politik. Han er uddannelses- og forskningsminister, og har som erklæret mål at gøre Danmark til et bedre sted at starte virksomhed. Oplevelserne som iværksætter og nu som politiker har givet en masse erfaring og historier, som Tommy vil dele lærerige anekdoter fra. Der vil samtidig blive tid til Q&A, så man kan få svar på sine eventuelle spørgsmål.