FCK skal være hovedstadens hold og Parken et eftertragtet mødested for københavnerne. Sådan lyder det fra Lars Seier i et stort interview i Berlingske.

Det er en ting, der er gået igen og igen, når Lars Seier fortæller om sin investering i FC København / PARKEN. “Vi skal have lidt mere gang i den”, som han siger.

Han nævner f.eks. i interviewet en Tinder-tribune i PARKEN, hvor singler kan møde hinanden. Det er allerede blevet latterliggjort lidt, primært af fans fra andre klubber. Men ideen og tanken om større internationale partnerskaber og evnen til at få dem hjem fejler jo ikke noget. Tinder har i øvrigt allerede store sponsorater af sport i USA.

De fleste gode ideer starter jo oftes med, at nogen griner ….

Dobbeltdækkeren sætter nye standarder i dansk fodbold:

Et af de områder som rykker sig enormt i FC København for tiden er “B-tribunen” / endetribunen, hvor de mest stemningsskabende fans står.

Dem nævner Lars Seier flere gange i interviewet og er begejstret:

»Sektion 12 er jo fantastisk og er på højde med enhver international fangruppe, jeg har set. De mødes fire timer før og begynder at feste og hygger sig helt vildt. Det skal vi have noget mere af,« siger Seier.

Navnet Dobbeltdækkeren er nyt, og viser den fremgang fankulturen har i FC København.
Få historien her:

 

SÅ MEGET TJENER PARKEN:

781 millioner kr i indtæger i 2018.
fordelt således:
Lalandia: 59%
FC København: 34%
Kontorejendomme:7%


DONTT.DK MENER: DET SKAL SYDE MERE AF FODBOLD I KØBENHAVN:

Lars Seier er mere end bare et forfriskende element i dansk fodbold. Hans tanker og udsyn er internationalt, og det er måske det allervigtigste for FC København. Han ser ikke begrænsningerne….

Han har en creator-ånd, modet og viljen til at kunne gøre en forskel og turde det.
Det skal man både hyldes for og støttes op omkring.

København bør syde mere af fodbold, også udenfor PARKEN.