En kæmpe nyhed har i dag ramt herhjemme!

Lakridskongen Johan Bülow har solgt aktiemajoriteten i sit selskab til kapitalfonden Valedo.
Sidste år blev overskuddet i Lakrids by Johan Bülow fordoblet og landede på lige over 16 mio. kr.

Til Borsen.dk fortæller Johan:
“Det her projekt har været en lang, vild og positiv rejse. Jeg er stolt af, at det er blevet til en succes, som jeg stadig synes, det er fantastisk sjovt at være en del af,” siger Johan Bülow, som på ingen måde siger farvel til sit selskab.

Her oplyses det også, at selvom Valedo, der siden 2013 har ejet den danske restaurantkæde Joe & the Juice, fremover vil have det sidste ord, ejer han stadig en pæn del af aktierne og sidder solidt i chefstolen.

Planen handler primært om Tyskland:

“Planen handler primært om Tyskland, som er et kæmpestort marked for os. Hvis vi kan få en bid af det, er vi godt på vej. Og så kommer vi til at gå hårdt ind i Sverige, Norge og Finland,” siger Johan.

“Min motivation har aldrig været større, så det bliver ikke et problem. Med Valedo om bord får jeg både nogle stærke kompetencer og flere muskler rent økonomisk. Så nu skal vi op på næste niveau,” siger iværksætteren, der er vokset op og startede sit selskab i Svaneke på Borholm.

Sommerferie:
“De næste par uger skal jeg bruge sammen med min familie, det glæder jeg mig til. Og bagefter skal den have mere gas end nogensinde før,” slutter Johan! 

Dontt.dk følger snarest op med et større interview med Lakridskongen!
Stort tillykke fra os Johan! ….. og så glæder vi os til, at smadre jer i fodbold stadig …..