Vi skal stå sammen, hver for sig. Det er de gennemgående ord overalt i Danmark for tiden. Corona-krisen er ikke bare over os. Den rammer pt. hele verden. Det sundhedsmæssige slår selvfølgelig alt, men konsekvenserne for en lang række danske virksomheder er uoverskuelige. Det gælder naturligvis også for landets iværksættere. Dem som samfundet skal leve af i fremtiden.

Alle skal tage ansvar. Både på kort og lang sigt.

Det danske solbrillefirma Christopher Cloos vil tage sin del af det ansvar, som vi i sidste uge skrev var så vigtigt. De har nemlig valgt, at udnævne deres populære model “Passable” som symbol på deres støtte. Helt konkret betyder det, at hver gang de sælger en af disse briller, så støtter de med 15% til Unicef, og deres kampagne mod at bekæmpe de rædsler, som børn måtte blive udsat for i denne tid.

En række danske personligheder har valgt at bakke op omkring dette tiltag. Det gælder “Her går det godt” teamet med Peter Falktoft og Esben Bjerre samt kæresteparret Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff.

 

I denne tid handler det mere end nogensinde om at hjælpe til, hvor man kan.

Philine Roepstorff

VI KÆMPER VIDERE!

Til dontt.dk fortæller Co-founder, Julius August Langkilde Hoeedt:
I forbindelse med, at vi selv har det hårdt under de nuværende forhold, som Coronavirussen bringer, så kæmper vi videre – og mens vi selv kan stå i en svær situation, erkender vi også, at der findes folk derude, som har det endnu sværere end os selv. Derfor glæder det mig også, at vi har fået danske ikoner som Peter Falktoft, Esben Bjerre, Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff med til at fortælle om dette tiltag. At vi sammen kan bidrage og hjælpe en lille smule med at sikre børnenes overlevelse, trivsel og give dem et håb om en bedre fremtid.

STOLTHED!

Esben Bjerre om samarbejdet:
Vi står midt i en verdensomspændende sundhedskatastrofe. Og alle strammer ind. Også økonomisk, derfor er det også så meget desto mere stærkt, at et lille dansk solbrillefirma går forrest og donerer til kampen mod coronavirus. Og at de så ovenikøbet vælger os til at fortælle om det, er vi sådan set både glade og beærede over.”

Den samme glæde og stolthed deler Philine Roepstorff, der også er deres ansvar bevidst:

“Vi er meget glade for at kunne bruge vores stemmer til at være med til at bakke op omkring et godt formål – og vi er sikre på, at vores følgere også vil synes, at det er en god idé. I denne tid handler det mere end nogensinde om at hjælpe til, hvor man kan”

HER ER SOLBRILLEN | TRYK FOR AT SE MERE!