1.    Hvordan har 2012 været for dig?
Året der er gået har været utrolig begivenhedsrigt. 8 måneder træning blev til to halve ironmen og en hel ironman. Jeg har fået afleveret min bachelor på jurastudiet og mangler nu kun 3 fag her til foråret før jeg kan kalde mig BA. jur. og fortsætte med fagene på kandidaten. Firmaet er vokset og vi er nu landsdækkende samt i gang med flere nye markeder. Familien er stadig sund og rask, som må være den vigtigste faktor for mig.

2.    Hvilken oplevelse fra 2012 husker du bedst?
At jeg fandt sammen med pigen som betyder uendelig meget for mig igen. SÅ er der alle småtingene, hvor ironman’en også må indgå på listen.

3.    Hvilken oplevelse ville du gerne have været foruden?
Jeg havde en lidt uheldig oplevelse, hvor en fyr mente det var nødvendigt at true med en kniv, hvilket var en lortesituation at være i. Ugen efter mistede jeg en god bekendt som blev dræbt da han var i byen. København mistede en af de mest talentfulde og hengivne personer. Jonas Sekyere blev taget fra os alt fra tidligt!

4.    Hvordan ser din jul ud?
Pt. har vi gang i den travleste måned på hele året, så om en uge sidder jeg forhåbentligt helt afslappet sammen med familie. Når jeg lander fra Stockholm søndag aften den 23 december kører jeg direkte hjem til familien, hvor vi samles om risengrøden og slutter aftenen af med en julefilm. Juleaftensdag er hos min familie meget rolig. Jeg starter dagen med en løbetur for at koble af, inden jeg kører på til min fars grav for at tænde lys og mindes. Derefter er det hjem i køkkenet med min mor, hvor vi tilbringer det meste af dagen, men min søskende højst sandsynligt ligger på sofaen og hygger. Middag, dans om juletræet, gaver og aftenen bliver afsluttet med midnatgudstjeneste i vores kirke.

5.    Hvordan ser dit 2013 ud og hvilke mål har du?

  • Travl. Firmaet skal fordoble omsætningen, hvilket er det første mål. Til det mål hører en masse delmål, internationalisering, nye tiltag etc.
  • Træningen til mit 250 km desert run i 2014 begynder første januar .
  • Jura skal færdiggøres

6.    Til sidst afprøver vi dine synske evner: Hvad bliver den største nyhed i 2013? 
Kronsprins Frederik bliver endelig konge som fortjent!

//Andreas Von Der Heide