1. Hvordan har 2012 været for dig?
2012 har været et fuldstændig vanvittigt år på alle måder, og er klart det vildeste år i mit liv indtil videre.
Det har været et år, som jeg føler skal deles op i 3 kapitler, for at man kan forstå og få et indblik i hvad vi som band, og jeg som person har oplevet og gennemgået.

Første kapitel starter med vores Danmarks tour d.1 februar 2012.
På kalenderen kan vi se, at vi har omkring 60 koncerter rundt om i landet på 10 uger. Vi aner ikke, hvad der venter os, og ingen af os har nogensinde været på sådan en lang tour før.
Stort set alle vores koncerter var udsolgt og mange af dem blev opgraderet til større spillesteder.
Store Vega var udsolgt 3 gange selvom vores album ikke var på gaden endnu.
Imens vores tour gik overalt forventning skulle vi også spille X-factor, men da vi havde en koncert i Albertslund samme aften, gik vi nærmest fra scenen og ud i et privatfly for at kunne nå koncerten senere på aftenen. Jeg kan huske, at jeg syntes, det var ret vildt at sætte sig op i flyet med en flaske champagne i hånden, efter man lige har spillet for mere end 2 millioner mennesker.
Vi spillede også til P3 guld (hvor vi i øvrigt vandt vores første pris nogensinde, P3-lytterhittet)

Andet kapitel starter, da vores gamle pianist Ristorp stopper, da vi har brug for ham i vores producerteam Backbone. I stedet træder vores nye pianist – Kasper Daugaard – til i bandet, og hans første koncert i Danmark er på Jellingefestival foran 6000 mennesker. Festivalturen var helt fantastisk, især var det overvældene pludselig at stå og spille for op imod 15.000 mennesker i solskin, mens alle kan synge med på ens sange.
Og så er der selvfølgelig sammenholdet blandt kollegaer og musikere imellem, når man møder hinanden backstage på festivalerne – det er virkelig fedt.
Vi begyndte også så småt at spille mere og mere i udlandet bla. i England, Holland, Norge, Sverige og Tyskland.

Tredje kapitel starter på tragisk vis, da vi mister en vigtig og fantastisk mand for hele bandet.
Eugene Graham var med til at starte hele bandet op, og er klart en stor grund til, at vi har opnået den succes, som vi har.
Det var et stort tab for os alle, men især for Lukas og hans familie.
Vi fik dog spillet endnu en smuk Danmarks tour, hvor vi kom rundt på de største spillesteder i Danmark, og selvom tiden var svær, var det dog vigtigt at vi havde hinanden. Det rystede os sammen på en helt speciel måde.
Det var også i denne periode hvor vi for alvor fik hul igennem til Tyskland, og både vandt en Danish Music Award og 3 Gaffa Awards og endte med at ligge nummer 1 på den tyske Itunes med vores album.
Dette år har været det længste år. Der har været så mange oplevelser og indtryk, at det føles som om, at der er gået flere år siden, vi startede vores Danmarks tour i feb.

2.  Hvilken oplevelse fra 2012 husker du bedst?
Det er et meget svært spørgsmål at svare på, da der simpelthen er sket så meget i dette år.
Jeg har så mange billeder i mine erindringer, når jeg tænker på 2012, at jeg ikke kan hive en bestemt begivenhed ud.
Som eksempel blev jeg bachelor med et 12 tal på rytmisk musikkonservatorium i år. Dog er denne ellers fine præstation totalt overskygget af alt hvad jeg har oplevet med bandet, Lukas Graham.
Jeg tror, at det ville være nemmere at svare på, hvis jeg om 10 år ville få spørgsmålet: “hvilket år husker du bedst”? Så ville jeg nok ikke kunne komme uden om at svare: 2012.

3. Hvilken oplevelse ville du gerne have været foruden?
At vi skulle miste Eugene Graham!

4. Hvordan ser din jul ud?
Jeg må indrømme, at jeg har haft vanvittigt travlt her op til julen, så er ikke rigtigt er kommet i rigtig julestemning. Gaverne er ikke købt endnu, men regner med, at det nok skal blive en hyggelig jul med familien alligevel.

5. Hvordan ser dit 2013 ud og hvilke mål har du?
Efter et helt vanvittigt 2012 tør jeg næsten slet ikke tænke på, hvad der kommer til at ske i 2013.
Jeg tager en dag af gangen, dog har jeg allerede fået nogle vilde koncerter i kalenderen, som jeg ikke kan afsløre noget om endnu.
Jeg ved, at vi kommer til at spile meget i udlandet!
En ting er sikkert, noget tyder på at 2013 også bliver et fuldstændigt vanvittigt år.

6. Til sidst afprøver vi dine synske evner: Hvad bliver den største nyhed  i 2013?
USA strammer våben lovgivningen markant!

//Mark Falgren aka. Lovestick