Hvordan har 2016 været for dig?
Når jeg kigger tilbage på 2016 er det svært at tro på, at det år kun har indeholdt 12 måneder. Det er sket en del. Det meste har været af positiv karakter og den begivenhed, der overstråler alt andet, er mit jobskifte. Når man, som jeg, har lavet radio i hele min professionelle karriere, er det et kæmpe skridt at tage, at sige farvel til noget jeg har elsket så højt. Men jeg følte mig klar til at prøve kræfter med noget nyt. Til at blive kastet ud på dybt vand.
Da jeg blev kontaktet ang. jobbet som tv-vært med ren fokus på fodbold virkede det helt ærligt som det perfekte match. Jeg har ikke fortrudt at jeg sagde ja. Kort tid efter jeg stoppede på P3 vandt Go’ Morgen P3 prisen som årets morgenshow ved Prix Radio, så på den måde kan man vel argumentere for at jeg stoppede på radiotoppen.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2016?
Alle de seje kvinder i min branche, har blæst mig omkuld. Da jeg annoncerede mit jobskifte fik jeg mange fine beskeder fra kvinder i tv-branchen, som sendte lykønskninger og gode råd min vej. Det på trods af, at jeg ikke har mødt tilnærmelsesvis dem alle. Det virker som om der er et stærkt sammenhold og et håb om at alle lykkes. Og Mette Cornelius har taget ekstra godt imod mig på Discovery Networks – lært fra sig og givet mig tips og tricks, do’s and don’ts, så om nogen har hun inspireret mig til at blive en bedre kollega selv.

Hvem går årets største julehilsen til?
Viasat.
Jeg arbejder for Discovery Networks Danmark. Det er Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1&2-familien. Viasat er om nogen vores konkurrenter. Vi presser hele tiden hinanden til forhåbentlig at blive bedre. Og bare fordi vi er konkurrenter og vi hungrer efter have bedre seertal end de andre, så vil jeg i julens ånd sende en hilsen afsted til de gode folk hos Viasat. Og game on for 2017!

Hvad ser du frem til i 2017?
Europa League-finalen i Stockholm til maj (min drømmefinale er Manchester United-FC København, som når dette bliver publiceret ganske givet er komplet umuligt). At se hvem der kommer i Top 6 i Superligaen og ikke mindst hvem der rykker ned. Hvem der vinder Ballon D’or. Og så overvejer jeg om jeg skal ha’ et kæledyr.

God jul til alle fra Signe Vadgaard ❤️