En fast juletradition på dontt.dk er vores “julespecials“. Vi udvælger 4-6 personer, der først kigger tilbage på året, men også lidt frem mod det kommende. Fælles for de udvalgte personer, så har de igennem det forgange år vist de ting, som vi siden vores start i 2012 har prædiket: Ambitioner, mod og viljen til at gøre en forskel.

Lakridskongen Johan Bülow åbner dette års Dontt julespecials, og kigger her tilbage på et begivenhedsrigt 2016 og frem mod 2017!

Johan, hvordan har 2016 været for dig?
2016 har været det klart travleste år i mit liv…. uden sammenligning.

Dette både privat og i firmaet. 2016 har budt på store udfordringer, sejrer, hårdt arbejde og kæmpe beslutninger. Privat har vi fra bunden bygget vores drømmehus og forventer i februar at flytte tilbage til Frederiksberg og ind i nye omgivelser. Den havde jeg ikke klaret uden min kone, som samtidigt har været 100% mor for vores 2 små børn. Vi glæder os!

 I virksomheden arbejder vi med en overordnet ide om at lære verden at elske lakrids. Dette har budt på åbninger af 4 nye butikker i Tyskland samt HQ i Düsseldorf, 2 nye enheder i Dubai og senest en butik nord for Stockholm. Heldigvis har det aldrig været sjovere at gå på arbejde. Jeg valgte også midt på året at sælge en del af forretningen som led i drømmen om at gøre lakrids kendt i den store verden. Stort spring, men det helt rigtige.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2016?
Mine børn og min kone inspirerer mig mest. Det har de også gjort i 2016. Jeg tænker, at man skal huske at nyde tiden imens de er små og bruge hvert et øjeblik på at lære dem om livet. Min kone sagde på et tidspunkt i 2016 noget smart: “Det bedste ved at få børn er, at du laver små fans af dig selv.” Hvem vil ikke gerne have fans…!

Hvem går årets største julehilsen til?
Min ven gennem mange år Martin Arup, som skal være far igen. Han er god!

Hvad er den bedste juletradition i din familie?
Vi samles på Bornholm og nyder livet med hele familien. Det får man aldrig nok af.

Hvad ser du frem til i 2017?
En base for min familie, mere ambition både i firmaet og privat, rejser og kærlighed.

God jul til alle dontt.dks læsere  / JB!