Hvordan har 2016 været for Andreas von der Heide?
Det har været et dejligt og meget travlt år. Jeg fik gjort min cand.jur. færdig i februar måned og kan nu fokusere 1000% på Les Deux og opbyggelsen af det vi har gang i. Jeg kom med i Røde Kors klub 10, hvilket virkelig har været en stor oplevelse, hvor jeg har mødt en masse mennesker, og sammen har vi gjort en indsats for at hjælpe andre der har det svært. Et kanon team som jeg glæder mig til at skabe flere resultater med i 2017.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2016?
Der er ikke kun én person der har inspireret mig i år. Jeg omgiver mig med så mange interessante mennesker, som hver især er en inspiration og som tilsammen danner det store inspirationsbillede.

Hvem går årets største julehilsen til?

Min kammerat Christian Kjærgaard, som har ansvaret for min polterabend, men samtidig også har haft nosserne til at tage springet ud som iværksætter. Christian sad i en virkelig god stilling hos et af Danmarks største advokatkontorer, Plesner, men valgte i efteråret at forlade stillingen og udleve sin drøm. Det har jeg en kæmpe respekt for. Man lever kun én gang og det tog Christian stilling til. Jeg glæder mig meget til at følge ham.

Hvordan skal du holde jul i år?
And, rødkål. kartofler og sauce – behøves ikke sige mere.

Hvad ser Andreas von der Heide frem til i 2017?
Min kæreste har endelig sagt ja til at gifte sig med mig, så vi skal holde et tredages bryllup i Italien til sommer. Generelt skal jeg rejse en del i det nye år både med Les Deux og privat, så det glæder jeg mig ekstremt til.