Hvordan har 2016 været for Thomas Skov Gaardsvig?

Jeg synes, året er gået ekstremt stærkt! Jeg rundede det første voksne hjørne, 30 år. Egentlig troede jeg ikke, det gjorde mig noget, men jeg kan mærke, at jeg alligevel har fået en smule mere modenhed i pandelappen. Det hænger måske sammen med, at jeg også har købt et hus og fået et barn. Jeg er sågar begyndt at omtale mig selv som et gammelt røvhul, når jeg møder yngre mennesker. Jeg har heller ikke set SKAM – hvad skal der dog ikke blive af mig… Men det har på de fleste punkter været et enormt godt år.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2016?

Jeg må indrømme, at min datters uskyldige øjne og hendes naive tilgang til livet er meget inspirerende. Det er skønt, at det hele er så sorgløst. Det er rart at flygte ind i hendes øjne, når hele verden rundt om bliver for voldsom.

Hvem går årets største julehilsen til?

Den går til alle de søde mennesker, jeg har mødt i år. Enten i virkeligheden eller på nettet. Der er virkelig meget kærlighed rundt omkring. På nær en grønlænder, der umotiveret rakte sin skråtopfinger op, da jeg passerede ham på cykelbroen ved Fiskecentret i København, så har jeg udelukkende mødt søde og rare mennesker. God jul til alle

Hvad er den bedste juletradition i din familie?

Noget af det fede ved at være blevet far, er at vi nu skal til at skabe nogle nye traditioner. I år skal jeg for første gang holde jul uden for Jylland – det blir nervepirrende. Men vi har besluttet at gå i Zoo juleaftensdag i år – det kunne godt gå hen og blive en ny tradition. God jul til elefanterne

Hvad ser  Thomas Skov Gaardsvig frem til i 2017?

Jeg ser frem til at lave flere bøger, fjernsynsprogrammer, blogindlæg, Instagramposts, tweets – og at møde en masse mennesker, jeg ikke har mødt endnu.

God jul til alle, kh Thomas