Hvordan har 2015 været for dig?
2015 har været et år, hvor der er sket meget på godt og ondt. Mit online magasin ChriChri er vokset – vi har udvidet vores shop, lavet en printafdeling, hvor vi udkommer 2 gange årligt med ChriChri på print, samt lanceret vores eget forlag Chrichri Journal, hvor vi allerede har 4 udgivelser til næste år. Det har derfor været et enormt produktivt år, men også et år, hvor vi har satset, arbejdet non stop og et år, hvor der ikke skal mange uforudsete ting til, før planen skrider. Men vi klarede det da – indtil videre ?

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2015?
Det syntes jeg ikke rigtigt, at der er nogle som sådan, der har. Jeg bliver inspireret af enormt mange faktorer og ikke en bestemt person.

Jeg researcher enormt meget, læser bøger – artikler og følger diverse marketings sites. Jeg bliver inspireret hver dag, men kan ikke sige præcis, hvad det er, der gør det.  Jeg kan se en film eller en scene fra en serie, der kan inspirere mig – jeg er nok lidt mærkelig på det punkt.

Hvem går årets største julehilsen til?
Min mor – hun er min største støtte og altid opmærksom – hun skal have en kæmpe julehilsen og et kys lige i panden.

Hvad er henholdsvis den bedste og værste juletradition i din familie?
Den bedste tradition er, at vi ser fars fede juleferie d. 23. december hvert år, i pyjamas og med dyner – hele familien. Er der nogle slemme traditioner??? Hmmm – ej, det ved jeg virkelig ikke. Jeg er jo en julenisse by heart. Jeg elsker julen og december så meget, og synes at december går så hurtigt, at den er alt for kort til dårlige traditioner.

Hvad ser du frem til i 2016?
Ihhhh, jeg glæder mig til et nyt år – jeg glæder mig til, at mange af de projekter, vi har søsat i ChriChri, skal blomstre. Vi arbejder også på en ny udvidelse, som jeg er meget spændt på, da den vil kræve rigtig meget, så der skal udvikles en helt stram forretningsplan.

Der bliver nok at se til 2016.. Jeg glæder mig også til at skulle på ferie – jeg skal til Korsica igen i år, og det glæder jeg mig meget til. Så glæder jeg mig til en ny sæson af Ninja Warrior, som jeg laver for Kanal 5. Det var så sjovt sidste år, at jeg faktisk glæder mig til at skulle rundt i landet igen på castingtur og møde alle de dygtige mennesker, hvor en af dem måske kan ende med at blive Danmarks næste Ninja Warrior.