Lakridskongen Johan Bülow har endnu engang investeret i et interessant projekt. Denne gang er det på hans gamle hjemmebane, Bornholm.
Bornholmeren har nemlig købt “det gamle Hotel Boderne”, der inkluderer den tidligere restaurant Boderne1, 17 ferielejligheder, kiosken og et sommerhus.

Det fortæller den nuværende ejer Philip Marker i et interview med Bornholms Tidende. Johan Bülow bekræfter købet, og fortæller at det først sker fra d. 1 november 2020, og derfor venter med at løfte sløret med planerne for stedet.

Philip Marker fortæller til Bornholms Tidende:

– Jeg havde håbet på, at jeg kunne få gang i restauranten og noget livemusik. Det gik også godt nok i et par år, men økonomisk var det op ad bakke med restauranten, mens det gik fint med ferielejllighederne. Hvis jeg havde beholdt restauranten, havde jeg bygget den om til ferielejligheder. Jeg er ikke restauratør, så jeg var afhængig af at finde en til at drive restauranten, og det har jeg søgt nu i en lang periode uden at finde nogen, jeg synes ville være god til det. Så jeg har måttet indse, at det var ikke det, jeg skulle, siger Philip Marker.

– Så kom der en henvendelse fra Bülow om, at han gerne ville købe det hele. Så tænkte jeg, at det var måske det, jeg skulle gøre, fortsætter Philip Marker.

Det var det så, og dontt.dk vil naturligvis følge med i udviklingen fra “boderne” på Bornholm.

Læs mere om boderne her. 

HAR DU SET?

Vores bornholmerguide er online!  Følg med her. dontt.dk/bornholm 
SIMPELT, LÆKKERT OG OPDATERET BORNHOLMSK OVERBLIK