Naturvin, Wraps og Bajeur øl er en fast del af set-uppet, når fodboldklubben B93 spiller hjemmekampe. Men nu får traditionsklubben også sin egen proteinshake.

I dag kan vi nemlig fortælle, at Juice-giganterne fra Joe & The Juice har indgået et partnerskab med B93. Det indebærer at man fremover bliver “official health partner”. Den første aktivering af partnerskabet er en ny proteinshake, der er designet til at optimere restitutionen efter en hård træning. Den nye proteinshake, der også er kædens første, er blevet udviklet sammen med fodboldklubbens fysiske træner Jonas Ratzer og består af ingredienserne dadler, banan, kollagen, valleprotein, kreatin, ananas og ærtemælk. Shaken kommer til at hedde “1893”.


B93 Joe & The Juice

Unik attitude og atmosfære

Kasper Garnell, der er global brand director hos Joe & The Juice fortæller:

”Siden dag ét har vores ambition med Joe & The Juice været at kombinere gode råvarer og sund kost med et livsstilsunivers med en unik attitude og atmosfære. Derfor så vi et vanvittigt godt match med B.93, der som klub er gennemsyret af en særlig stærk identitet. Vi har også mødt en klub med stærke sportslige ambitioner og fokus på spillernes ernæring og sundhed, som vi er stolte af at bidrage til, og som passer perfekt med vores brand.”

Mikkel Christopher, der er B.93’s kommercielle direktør fortæller:

”Joe & The Juice kommer med deres ekspertise inden for sundhed til at spille en stor rolle i at optimere vores spilleres performance og generelle sundhed.”

Jonas Ratzer:

”Sundhed fylder meget i både vores elite-set up og klubben generelt, og derfor har det været fedt at få lov til at skræddersy en ny proteinshake sammen med Joe & The Juice. Vores spillere har brug for en kost med masser af frugt og grønt og solide proteiner, og 1893-shaken kommer til at få en central plads i spillernes hverdag.”


Kasper Garnell

Kasper Garnell, Joe & The Juice.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.