Kender du følelsen af at vågne om morgenen og have en umættelig sult? Sådan har mit liv de sidste tre år været. Jeg har været drevet af det næste måltid – det næste mål om du vil. Jeg har været sund og rask og kunne fokusere 100% på det jeg elsker.

For 8 måneder siden skrev jeg her på Dontt.dk: Min øvre baldemuskel har sat sig, og trækker i min nervebane som går hele vejen ned gennem mit venstre ben. Utallige behandlinger med alt fra akupunktur til yoga har ikke hjulpet og smerten – en konstant sitrende smerte.  Beslutningen er  dog truffet, og jeg stiller op med en let nervøsitet for den kommende uge – af sted skal jeg.” – Efter min hjemkomst blev jeg undersøgt og MR scannet og fik konstateret en diskusprolaps. Følelsen af at vågne om morgenen uden mod på at stå op pga. Smerter i ryggen og videre ned gennem hele benet mættede mig og viste lige pludselig bagsiden af medaljen. 15 smertestillende piller om dagen, arbejdsdage, hvor jeg ikke kunne andet end at ligge på gulvet foran min computer og en dårlig version af mig selv.

Pludselig handlede mit liv ikke om vækst, sport og iværksætteri, som ellers var det der kendetegnede mig. I stedet handlede det for mig at komme igennem dagen og håbe på at vågne uden smerter næste dag.

When the going gets tough, the tough gets going – er der et ordsprog der hedder. Livet kommer til at byde dig opture og nedture – min optur havde varet tre år, men den skulle ikke stoppe her. På trods af at lægerne ville operere mig med det samme, er jeg nu på vej tilbage uden operation, men med dedikeret træning og dygtige mennesker omkring mig. Den 14. juli  kunne jeg for første gang i 6 måneder sidde oprejst i mere end 2 timer – sejr.

Sulten er tilbage og jeg er mere sulten end nogensinde før. Mens jeg lå på gulvet under mit skrivebord fik vi kørt Les Deux 2.0 i stilling med store nye lokaler, nye markeder, hvor vi er ved at vokse os stærke i Japan og udvidelse af konceptet i DK, Norge, Sverige og Finland. Herudover er jeg stolt over at kunne klippe snoren over til www.maincph.dk og byde jer velkommen til vores nyeste baby med det højkvalitets undertøj direkte til døren.

– Velbekomme…

/A