I sensommeren åbner det nye IKEA København. Det bliver et nyt og anderledes IKEA, som er skræddersyet til hvordan mange københavnere lever.

Her skal den svenske gigant bruge nye medarbejdere, og I den forbindelse rækker de nu en hånd frem til alle IRMA-medarbejdere, som jo er berørt af Irma lukker. Det har du formentlig allerede hørt om… 🙂

Ikea oplyser at de skal bruge ca. 300 medarbejdere på både fuldtid og deltid inden for salg, kundeservice, logistik samt på food-området.

IKEA forventer at ansatte 300 nye til København.

IKEA står altså over for en større ansættelsesproces den kommende tid, hvor der skal findes medarbejdere til varehuset, der åbner ved Dybbølsbro i København.

John Kristian Sørensen som er varehuschef i IKEA København fortæller:

“Irma-medarbejderne har erfaring fra branchen og kendskab til københavnernes præferencer, og de besidder derfor lige de kompetencer, som vi er på udkig efter til IKEA København. Vi håber, at flere vil overveje vores opfordring om at blive en del af IKEA-familien ved at ansøge en af de mange ledige stillinger og gribe muligheden for at være med til at åbne et helt nyt, topmoderne varehus i hjertet af København. Vi vil gerne hjælpe Irma-medarbejderne godt videre, og vi håber på, at mange af dem kan se IKEA København som en mulighed.”

Stillingerne i København kan findes på ikea.dk/job


SE DET NYE IKEA I KØBENHAVN

Kom tæt på det nye IKEA: Skræddersyet til københavnerne!
Se det hele her.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.