Kom ekslusivt bag om ChriChri.dk med Christiane her på dontt.dk

Christiane har netop lanceret universet chrichri.dk. I hendes første dontt fortæller hun om hele rejsen derhen. Vi giver “ordet” til Christiane i hendes første indlæg her på siden:

ChriChri er mere end en blog. Det er en online livsstilsportal, der giver adgang til både mit personlige liv og interesser, men endnu vigtigere er det en portal med tips, råd, inspiration og spændende artikler. Et online-magasin, hvor du kender afsenderen.
Jeg er og har altid været er en positiv ildsjæl, og ønsker gennem sitet at dele ud af min positivitet og livsglæde. ChriChri er et site lavet af kvinder til kvinder. Vi taler i øjenhøjde og møder brugeren hvor de er. Vi har lyserødt content, dvs alt det som er let fordøjeligt og så har vi rødt content som er større artikler, karriere interview og samfundsorienterede klummer. Vi er altid på udkig efter kvinder, der gerne vil dele historie, eller kundskaber og som kan være med til at inspirere andre.

Baggrunden for ChriChri:
I 2004 søgte jeg ind på CBS, for at læse fransk og kommunikation og sidenhen marketing på universitet Dauphine i Paris. Mål; at bringe magasinet ELLE eller Marie-Clair til Danmark. Men midlertidig blev jeg under slutningen af mit studie kontaktet af en instruktør og tilbudt rollen, som overklassepigen Mercedes i TV3s tv serie 2900 Happiness, hvilket gjorde at mit liv kom til at se ret anderledes ud end, hvad jeg havde planlagt. For mit mål var ikke at blive offentlig kendt i underholdningsbranchen – mit mål var blive redaktør på mit eget magasin.  Hvilket  jeg så er blevet den dag i dag med ChriChri.dk.

Vejen hertil har krævet blod sved, tårer og investering. Min mand sagde til mig, inden jeg gik i gang – hvis du skal gøre det skal du gøre det ordentligt. Og det har jeg gjort. (og undskyld hvis jeg skriver rodet lige nu, for mine øjne er slørrede og jeg har nået grænsen af treo’er og der ligger stadig en bunke af arbejde forud) Det er dagen op til lancering. Min hjemmeside har taget flere måneder at få kodet. Og alt i alt har vi arbejde i fuld fart det sidste 1,5 år. Sitet er lavet fra bundet og jeg hyrede et af, efter min mening,  Danmarks bedste web reklame bureauer nemlig SubSero til at kode, designe og udvikle sammen med mig. Vi har knoklet dag og nat. Ligesom på et magasin, så er vi på ChriChri en redaktion. Vi sidder 6 mand fast på kontoret. 6 piger, kvinder om man vil. Alle personer som er drevet af deres arbejde, muligheden for at inspirere og være med til at skabe noget nyt. Jeg har håndplukket alle og de er alle de bedste, indenfor hver deres felt. Alle der arbejder på ChriChri er mennesker der er drevet af deres arbejde. Vi er ikke bange for at arbejde 80 timer om ungen. Hårdt arbejde betaler sig. Vi vil dele ud af vores passion ligeledes bliver inspireret af vores brugere.

Jeg fik ideen til ChriChri for snart 2 år siden. Min manager Sandie Nielsen og jeg begyndte så at gå i dybden med projektet for 1,5 år siden og siden marts i år har vi arbejdet fuldtid. Ja mere end fuldtid, for jeg lavede faktisk regnestykket i går. Jeg arbejder i gennemsnit 78 timer om ugen. Jeg holder en fridag om ugen, søndag, men ellers hedder dagene som regl 9-23. I 4 måneder mødte jeg på kontoret kl 9.00 med arbejde til kl 18, hvorefter jeg kl. 1830 mødte på teater (Skuespiller i tamtam revyen i Tivoli) og arbejdede til kl. 23.00 hjemme, kl 23.30 inkl dobbelt forestillinger og weekender. Sådan er det at starte sit eget. Man kan arbejde 100 timer om ugen, hvis det skulle være. Man vil ikke slække nogen steder. Man har satset og nu skal man leverer, man kan hvad man vil. Jeg er selvfølgelig klar over at det ikke kan forsætte for evigt. jeg kan ikke holde til at arbejde året ud på denne måde. Men mit liv har altid været periodisk, og det er dette også. Lige nu er det således, at om et par mrd ser det anderledes ud og det er jeg klar over. Men jeg vil altid arbejde meget, det har jeg gjort siden jeg gik i gymnasiet. Det ændrer sig aldrig. Mit site hedder ChriChri fordi jeg I Frankrig bliver jeg kaldt for ChriChri – det gør alle, der hedder noget med Chris… Christian, Christine, Christiane etc. Christiane er lig med ChriChri. Jeg bliver altid glad, når nogen kalder mig for ChriChri, og jeg mindes ligeledes mine franske venner og min studie tid i Frankrig.

ChriChri er et seriøst projekt og det vil nok blive kaldt for en blog af visse medier, men det er blot fordi de ikke ved hvad de skal kalde det. ChriChri er nemlig et projekt, som er en størrelse som ikke er set før i Danmark. I udlandet kalder de det for et web univers. Vi er en redaktion som på et magasin, vi har større artikler og mindre indlæg. Jeg er sidens DNA. Vi er mange der skriver på sitet. Vi er manger der brænder for noget.

Vi er beviset på at dreams do come true. But you got to work for it.

kh
Christiane