I sidste uge præsenterede PARKEN, at man snart kan tilbyde en stadionburger i absolut verdensklasse. F.C. København har nemlig indgået et samarbejde med Gasoline Grill. Burgerbaren er blevet en af de mest populære burgerbarer og findes allerede 8 steder i København, blandt andet på Værnedamsvej, Tivoli og i lufthavnen.

Nu venter Nationalarenaen. I den forbindelse har dontt.dk taget en snak med Klaus Wittrup, direktør i Gasoline Grill.

Klaus, I har indgået en aftale med PARKEN, som FCKs fans jublede over på sociale medier. Men det gælder jo ikke kun kampdage. Kan du fortælle, hvad aftalen indebærer?

“Vi får en location, som både er vendt ud mod offentligheden, og som også har mulighed for at servicere indad i Parken under arrangementer. Vi er første brik i et meget spændende forløb om at hæve den generelle gæsteoplevelse og kvalitetsniveauet på madområdet i Parken. Det er vi meget glade for og stolte over at være en del af.”

Hvordan kommer det konkret til at fungere på kampdage med salget? 

“Vi kommer også til at tilbyde vores burgere til fansene inde i parken under kampene. Vi har en del ideer, som vi arbejder og udvikler på. På sigt ønsker vi også at man kan bestille via vores app.

"..det bruger vi også som platform til at fortælle om København og markedsføre København, da vi mener, at det er den fedeste by i verden.."

gasoline grill

Til alle arrangementer i PARKEN

Hvilket udvalg kommer I til at have?

“Restauranten vendt mod offentligheden, kommer til at have vores normale udvalg. Under arrangementer er endnu ikke bestemt.”

Hvorfor var det et interessant partnerskab for Gasoline Grill?

“Hos Gasoline Grill arbejder vi blandt andet for at være noget godt for København. Vi har nogle år på bagen nu, og vi har haft mange, som besøger os fra hele verden gennem årene, det bruger vi også som platform til at fortælle om København og markedsføre København, da vi mener, at det er fedeste by i verden, i hvert fald om sommeren! Vi ønsker at samarbejde med institutioner, som vi anser som indbegrebet af København og livsstilen her, eksempelvis også Tivoli. Parken er et godt eksempel på det, og det bliver spændende for os at se, hvordan vi kan bidrage til en stadionoplevelse.”

I har nu 8 restauranter. Hvor store skal I være? 

“Der er ingen grænser, så længe vi fastholder vores gode kvalitet og gæsteoplevelse.”

Klaus Wittrup fortæller at udover til alle FCK-kampe, vil der også blive solgt burgere til alle landskampe og koncerter i PARKEN fra sensommeren.
Restauranten, som Klaus omtaler i interviewet, kommer til at ligge på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken i løbet af efteråret.

Klaus Wittrup

Foto: Andreas Højberg for dontt.dk & Hr. København

Podcast

Hvis du vil høre mere til Klaus Wittrup og Gasoline Grill, så kan du her lytte til en tidligere snak med Klaus i podcasten Hr. København.
 Klaus fortæller blandt andet om hvordan kærligheden til burgeren opstod i USA, hvorfor han valgte at flytte til København og hans store passion for gastronomi og økologi.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.