DJ, blogger og model… Dette “visitkort” er set 100vis af gange før. Men du har ikke set det bedre eksekveret i Danmark end Emilie Lilja. Hendes “butik” kører strygende og der sker hele tiden nye ting. Hun er nu tilbage i DK, efter hun flyttede til New York. I denne “københavner udgave” fortæller hun om at komme tilbage, selvom hun faktisk tilbringer en masse tid i LA. Nu er hun også tilbage på dontt.dk – Sig hej til Emilie!

De største forskelle på den Emilie der tog afsted, kontra den Emilie, der er kommet hjem?
 ( Sidst du skrev, der var du på vej til NYC)
– Fuck, der er sket meget! Jeg boede næsten et års tid i New York før jeg flyttede hjem til min nuværende kæreste der bor i DK, så nu har jeg base her. Siden da har jeg rejst frem og tilbage til Los Angeles, for at arbejde for Ford Models der. Jeg er gået solo med min blog, som før lå på Eurowoman, nu ligger på EmilieLilja.com
Derudover har min selvudvikling bare været enorm. Jeg vil anbefale alt og alle at bo alene i udlandet et stykke tid, for det modner dig virkelig. Derudover er mit personlige brand videreudviklet meget fra sidst og blevet større og bedre, så jeg har travlt! Det er så fedt.

Hvad savnede du mest ved København?

– Min kæreste, min familie og mine venner. København er en dejlig by, men den er ikke uundværlig for mig. Når man har boet i USA og set og oplevet de muligheder du har derovre, så er der bare sjældent noget, der kan slå det.

Har du ambitioner om at komme afsted igen?
– Dette år kommer jeg forhåbentlig til at arbejde rigtig meget I L.A, så ja – jeg skal helt sikkert tilbage. Jeg prøver at koordinere det således, at jeg er halvdelen af året i Kbh, og halvdelen i USA, men det er virkelig noget af et regnestykke der skal gå op for at det hele lykkes. Heldigvis kan min kæreste (Rasmus Stabell, musicproducer og ejer af pladeselskabet LabelMade) taget med mig, da han kan lave musik og arbejde derovre fra også.

Ellers noget? Noget nyt på vej?
– Jeg har gang i et rigtig stort projekt, som jeg desværre ikke kan afsløre endnu. Det har været undervejs længe, men nu er der lys for enden af tunnellen og jeg glæder mig helt sindssygt til at vise folk hvad jeg har arbejdet på! So stay tuned!

3 hurtige:
Byens bedste kaffe? – Kaffebaren på Elmegade 4
Byens bedste spisested? – Llama
Dit yndlingssted i København?
 – Christianshavn
Din yndlingssneaker: Pt er det mine Nike “Cortez” sneakers, der tager mig tilbage til 90´er stilen og er vanvittig behagelige at have på.