Efter 12 år i Egmont, og i særdeleshed på Euroman takker Frederik Lentz Andersen af som øverste modeansvarlige. Det sker i forbindelse med en større omrokering, som Egmont Publishing præsenterede i starten af juli måned. Samtidig havde Frederik Lentz Andersen forlængst fortalt om hans planer i det kreative bureau Holiday, som er medstifter af sammen med Agnes Buch og Kasper Smith.

Valget på hans afløser er et velkendt navn i branchen. Egmont har været på rov i Aller, og hentet Barbara Gullstein, fra sit job som Senior Fashion Director på Elle. Hun får samme titel hos Egmont, men hun får ansvaret for både Alt for Damerne, Eurowoman og altså Euroman.

Frederik Lentz Andersen takker for nogle gode år. Han skriver på sin Instagram: 

“I 12 sjove, udfordrende og gode år som moderedaktør på Euroman, har jeg haft fornøjelsen af at formidle mode og god smag til den danske mand.

Under et stærkt felt af chefredaktører, og sammen med kollegaer, der tæller blandt Danmarks dygtigste journalister og kreative hoveder, har jeg haft fornøjelsen af at være med til at lave nogle af de bedste, skøreste og visuelt stærkeste projekter i mine mange år i modemanegen.

For snart et år siden startede jeg sammen med Agnes Buch og Kasper Smith, vores kreative bureau, Holidays, som jeg har løbet i gang, sideløbende med mine mange Euroman-projekter.

Holidays er nu kommet rigtig godt i gang og tiden er derfor kommet til at jeg nu lægger min fulde opmærksomhed og kærlighed her.”

Dontt.dk håber på, at vi snart kan bringe et interview med Barbara Gullstein, så hun kan løfte lidt af sløret for formidlingen af dansk mode.

Frederik Lentz Andersen i midten, sammen med sine 2 kollegaer i Holidays. Foto: Holidays_press

"Jeg er stolt over at skulle lede den nye afdeling hos Egmont Publishing, og glæder mig til at sætte mig sammen med mit dygtige hold og udarbejde strategier, der skal forme relevant og inspirerende modeindhold til Eurowoman, Euroman og Alt for Damerne.”

Barbara Gullstein