Det er ikke nogen hemmelighed, at den danske landsholdspiller Rasmus Højlund er skiftet til storklubben Manchester United. Men han og landsholdskollegaen Christian Eriksen er langt fra de eneste danskere, der er tilstede på Old Trafford på kampdage.


Manchester

Salget er steget 45%

For flyselskabet Norwegian kan nemlig fortælle, at siden ankomsten af Rasmus Højlund til Manchester, er danskernes søgninger og salget hertil steget markant.

Det fortæller Johan Bisgaard Larsen, der er Vice President of Sales and Distribution hos Norwegian:

”Vi har kunnet mærke meget stor efterspørgsel på billetter til Manchester. Faktisk er salget steget med hele 45 procent på ruten, efter at Rasmus Højlund blev annonceret som ny United-spiller. Det er meget markant og vidner om hans store popularitet.”

Det er især omkring Manchester Uniteds hjemmekampe, at Norwegian kan se en stigning i søgninger og salg. Johan Bisgaard Larsen fortsætter:

”Vi har kunne se en trend i stigende interesse for flybilletter, når Manchester United spiller på hjemmebane. Så man kan roligt tale om en Højlund-effekt på ruten i de weekender.”

Rekorden af antal danskere bliver dog sat i denne uge, men de kommer næppe for at se Rasmus Højlund score mål. Mellem 3.500-4000 danskere forventes nemlig at være tilstede, når de danske mestre fra F.C. København møder Manchester United i Champions League.


Rasmus Højlund

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.