I dag er en historisk dag for Female Invest. Virksomheden har nemlig offentliggjort, at det for første gang nogensinde bliver muligt for ’almindelige mennesker’ at investere i deres virksomhed.

Dermed kan du blive medejer af det som var et passionsprojekt og nu er blevet til et community med over 66.000 kvindelige medlemmer i 125 forskellige lande. Female Invest blev stiftet i 2019 og er et passionsprojekt som har vokset sig stort.

".. fortsætte med at udvide vores mission om at uddanne og styrke kvinder i hele verden"

Female Invest

Vigtig milepæl

Female Invest fortæller i deres materiale, at crowdfunding-kampagnen markerer en vigtig milepæl for dem og er en del af en større investeringsrunde. Her har de allerede rejst et tocifret millionbeløb fra institutionelle investorer.

Pengene vil blive brugt til at skalere og udbygge deres platform, hvilket vil gøre det muligt for dem at nå endnu flere kvinder og levere endnu mere værdi.

Emma Bitz, Co-founder af Female Invest:

“Vi er utroligt begejstrede for at lancere vores crowdfunding-kampagne og fortsætte med at udvide vores mission om at uddanne og styrke kvinder i hele verden.”

Camilla Falkenberg Co-founder af Female Invest:

“Denne investering er ikke kun en investering i vores virksomhed, men også i fremtiden for kvinder overalt. Med Female Invest’s crowdfunding kampagne vil medlemmer have mulighed for at bidrage til at styrke og udvikle Female Invest’s platform og samtidig være en del af et globalt fællesskab af kvinder, der stræber efter økonomisk uafhængighed og succes.”


dontt.dk vil følge kampagnen! Glæd dig bare!


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.