Parken Sport & Entertainment har netop præsenteret regnskabet for de første seks måneder. Det lyder på et underskud før skat på 152 millioner kroner.Det er næsten tre gange så meget, som underskuddet lød på i samme periode 2019. Resultatet skyldes udelukkende coronakrisen, som hele verden jo som bekendt har været ramt af. De første 3 måneder var faktisk et af klubbens bedste regnskaber. 

Om regnskabet siger Bo Rygaard:

”Vi er naturligvis langt fra tilfredse med resultatet for første del af 2020, men vi er meget, meget hårdt ramt af den pandemi, der har ramt globalt. Hele underholdningsindustrien, som er det, vi lever af, er blandt de hårdest ramte brancher, og vores forretninger med FCK i Superligaen og i europæisk fodbold har været ramt hårdt, ligesom Lalandia har det – og i store perioder har vores forretninger været lukket helt ned. Man har set det samme for dygtige aktører som Tivoli, Legoland og flere andre. Det er indlysende, at det er en force majeure, som vi ikke har kunnet bremse effekterne af. Vi havde et fabelagtigt første kvartal i 2020, men så kom Corona-pandemien og den har ramt os hårdt og sat os tilbage,

Vi ser langsigtet!

Bo Rygaard fortætter til FCK.DK;

”Vi ville mere end noget andet gerne starte vores forretninger op igen på fuld blus og tjene vores egne penge, men de restriktioner, der er lavet af sundhedsmæssige årsager umuliggør det, for dem skal vi som alle andre følge. Derfor finder vi det også soleklart, at man fra politisk side er nødt til at hjælpe den branche, vi er en del af, med nye hjælpepakker, så alle kan lande på fødderne på den anden side af det her. Det har vi appelleret til tidligere og gør det løbende, ikke bare for vores skyld, men i høj grad også på vegne af hele underholdningsindustrien,” siger Bo Rygaard.

Trods de udfordringer, der er fulgt i kølvandet på den i gangværende sundhedskrise, så bliver der ikke ændret i den strategiske beslutning om at investere i holdet og i klubben F.C. København:

”Vores strategi vil vi ikke ændre på. Vi har stadig det klare mål, at vi skal blive danske mestre og komme i et europæisk gruppespil, og derfor er det også nødvendigt for os fortsat at investere i, at Ståle og hans team kan have en meget stærk trup. Vi besluttede tilbage i 2019 strategisk, at vi ville investere i at holde sammen på holdet og styrke det yderligere, og det holder vi fast i. Vi er nødt til at se langsigtet på, hvad der er det rigtige for FCK og Parken, og her er vi fra bestyrelsens side ikke i tvivl om, at det er at sikre, at vi er konkurrencedygtige, så vi er klar, når den her svære tid er bag os,” siger Bo Rygaard.

"Vores strategi vil vi ikke ændre på. Vi har stadig det klare mål, at vi skal blive danske mestre og komme i et europæisk gruppespil."

Bo Rygaard