Det er ikke hver dag, at en dansker får et topjob i en af verdens største fodboldklubber. Men i AC Milan er der nu to. Alex Rasmussen skifter nemlig til de italienske giganter, hvor danske Casper Styltsvig allerede er ansat i en ledende kommerciel rolle. Alex Rasmussen kommer fra en stor rolle i FC København, hvor han er salgsdirektør. Her har han netop været med til, at færdiggøre landets største hovedsponsoraftale med Carlsberg. Nu gælder det så AC Milan, der har hjemme i Milano. Det har altid været en historisk sværvægter i europæisk fodbold. Selv om de sportslige resultater har været temmeligt jævne de senere år, placerer klubben sig fortsat som 18.-største i verden målt på omsætning. Men det kan være at Alex, Stylsvig, Kjær og Zlatan kan få dem endnu højere op.

"Nogen gange bliver man præsenteret for en mulighed, der måske kun kommer en gang i livet"

Alex Rasmussen

Alex Rasmussen har selv sendt følgende besked ud til F.C Københavns partnere og netværk:

”Denne beslutning har været en af de sværeste i mit liv, da jeg er, og altid har været utroligt glad og stolt over at være en del af FCK. Samtidig bevæger klubben sig i en rigtig positiv retning på alle områder, og det ville jeg gerne have været en del af fremover.

Men nogle gange bliver man præsenteret for en mulighed, der måske kun kommer én gang i livet. Og når den mulighed er rigtig, ikke kun for mig, men for hele min familie, så mener jeg at man skal forfølge den, og se hvor den fører os hen. Vi har derfor sagt ja til at flytte til Italien, hvor jeg starter som Global Sponsorship Manager i AC Milan d. 1. april 2020.

Der er så mange mennesker jeg kommer til at savne, både kollegaer og partnere, med alle de stærke relationer der er skabt de seneste 6 år. Jeg vil savne dagligdagen, kampdagene, rejserne ud i Europa og ikke mindst at være en del af den absolut største og mest succesfulde klub i Norden, hvor overliggeren hele tiden bliver hævet til et nyt niveau.

Jeg vil fortsat følge med, dog på afstand, og håber på at jeg kan komme på besøg i ny og næ – så lad os hellere sige på gensyn end farvel” 

Dontt.dk vil forsøge at få et længere interview med Alex, når han er på plads i Milano.

Har du læst? Google vil begrænse sporing af dig. Læs her.