Kalenderen siger december, og selvom det måske både regner og er lidt koldt, så nærmer den hyggelige tid sig også. For med lidt forberedelse, så kan man sagtens få glæde af sin altan hele vinteren også. De vigtige kvm skal selvfølgelig udnyttes hele året.

Vi har samlet fif, inspiration og giver et par bud på nogle lækre ting til din vinteraltan her.

5 tips til din Altan i december:

1.
Få et overblik over altanen. Hvor stor er den, og hvad er der plads til.
Det er synd, at købe for meget, så der ikke er plads til det. Der skal også være plads til dig og dine. Så lav en plan!

2.
Lys skaber en hyggelig stemning. Sørg for at købe noget robust, så det holder hele året, men også så det ikke blæser ned/væk i den danske vinter. Prøv f.eks. Sonnenglas ( tidligere Solar Jar ) Det er en solcellelampe udformet som en glaskrukke med LED lys. Du kan købe Sonnenglas her til 299,-
(psst. Kan nu også oplades via USB )

3.
Lyskæder er en sikker vinder på din julealtan. Det ser både flot ud fra vejen/gården, men skaber også en hyggelig stemning. Hvis du har et lille juletræ eller andet, så kan det være helt oplagt at dekorere det med lyskæder. Husk at købe dem, der er beregnet til udendørs brug.

4.
Hvis du vælger at have et juletræ, skal du huske at stormsikre det, så det ikke flyver ud over altanen. Hvis du vælger et af gran, som er vores favorit, så slipper du heller ikke for at feje en del, da det drysser lidt. Alternativt kan du overveje et kunstigt juletræ, som kan bruges år efter år.

5.
Overvej en ekstra god varmelampe, så altanen kan bruges aktivt af familien hele december . Denne altanvarmer er billig i drift, meget robust og kan tændes på 3 sekunder. Den kræver selvfølgelig, at du har en udendørs stikkontakt. Se mere her.

Se altanvarmeren her og andre gode ting til din “vinteraltan” her.