Den danske modeprofil og tidligere Co-Founder af det bæredygtige denim- og modebrand, Blanche, Melissa Bech, er tilbage i rampelyset.
Efter hun sidste år forlod Blanche og gav sig selv en pause, har der været stor spænding om hvad hendes næste karrierevalg var. Det kan vi nu løfte sløret for.

Melissa Bech bliver i modebranchen og starter et nyt livsstilsbrand. Det har hun startet sammen med en investor samt et team på tre. Et team som hun i øvrigt selv har sat.

Melissa beskriver i en PM, hendes nye brand således:

“Enkel er skabt til en generation, der genopretter forbindelsen til verden omkring dem. Denne organiske bevægelse mellem hjemme og ude – by og natur, det er hovedkilden til inspiration for Enkel.

Enkel centrerer sig om skandinavisk enkelhed og med de tre linjer Enkel Studio, Enkel Active og Enkel Living, bliver brandet sæsonløst og sigter efter en tidløs æstetik. Det simple udtryk skal kombineres med Melissa Bechs ansvarlige ambitioner, og det har fra brandets start været målet at opnå en B-Corp-certificering.”

dontt.dk bringer et stort interview med Melissa efter modeugen.

"Enkel er skabt til en generation, der genopretter forbindelsen til verden omkring dem.."


"Jeg er vildt inspireret af andre entreprenører..."

Læs vores store interview med Melissa Bech fra sidste år. Læs her.

 Teaser:

Hvis du skal fremhæve 3 ting, som var de vigtigste ting, du lærte i Wood Wood?
1. Hvor vigtigt det er med kolleger. Internal brand hype er så vigtigt. Hvis dine ansatte synes, det er det fedeste, så er du kommet langt. Wood Wood var god til at inkorporere deres brand internt.

2. Hvor vigtigt, afgørende og hårdt salgsarbejde er.

3. Arbejd hårdt. Jeg havde aldrig fået det netværk, relationer og mine egenskaber, hvis jeg havde gået op i timer og løn dengang.

 Tilmeld gratis!

Få en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.
Tilmeld vores nyhedsbrev gratis her.