En drengedrøm der gik i opfyldelse!

Den hurtige nyhed

Aftenen i går var fuldstændig fantastisk. En drengedrøm var gået i opfyldelse. Siden jeg var en lille dreng, og øvede mig på at blive den bedste trommeslager, har jeg drømt om, at jeg engang skulle vinde en award.
Vi var nomineret til hele 7 Danish Music Awards, hvilket var helt overvældende. Så uanset om vi vandt noget eller ej, så skulle der festes igennem denne aften.

Stort set hele den danske musikscene var samlet, og efter en lang Danmarks tour og festivals tour, har man så småt lært alle sine musiker kolleger at kende. Så rammerne for denne aften var perfekte. Der var utrolig meget kærlighed til stede i VIP området og jeg var utrolig spændt på at se, hvad de andre kunstnere havde fundet på til aftenens show. Vi havde tidligere på dagen haft generalprøve på showet, men jeg havde bevidst ikke set de andre optræde for netop at blive overrasket.

Showet gik i gang og vi sad med en bowle champagne og en masse kolde øl og snakkede og hyggede os.
Jeg har tidligere haft den store fornøjelse af at spille trommer for både Aura og Nabiha, så jeg var ret stolt da de skønne sangerinder åbnede dette års DMA.
Pludselig skulle aftenens første pris overrækkes, og imens vi var travlt beskæftiget med at snakke og hygge fik vi at vide, vi havde vundet den første pris. Årets nye danske navn. 

Det kom lidt bag på os, og vi havde ærligt ikke rigtigt forberedt den store tale. Jeg tog mikrofonen og begyndte så ellers at takke de folk, som virkelig havde fortjent en tak.

Så var aftenen ellers blevet fuldendt, vi havde vundet en pris, og det var vores tur til at gøre os klar til spille.
Vi havde valgt at gøre vores show så enkelt som overhoved muligt, da det virkelig er vigtigt for sangen, at man koncentrerer sig om teksten og ikke bliver forstyrret af for meget ved siden af.
Jeg fik faktisk selv gåsehud og en klump i halsen, da Lukas fortalte lyrikken gennem hans vidunderlige stemme.  Jeg var super stolt, og publikum tog virkelig godt imod os.

Da vi havde spillet, var vi alle i højt humør. Nu følte vi, at vi havde leveret hvad vi skulle og derfor tillod vi os, så småt at gå ombord i flere flasker champagne. Vi havde vundet en pris og spillet en sang, som vi fik fantastisk respons på af alle, vi snakkede med. Så nu skulle der bare festes.

Derfra gik showet virkelig stærkt, og jeg var virkelig imponeret over alles performance.

Det er sindssygt at tænke på, at det kun er lidt over et år siden, at vi var et ukendt band, som kun spillede på Christiania, til nu at have vundet prisen for året nye navn.

Selve vores år har været vildere end man overhovedet kunne turde drømme om, og det var klart et smukt billede på vores rejse hertil at blive anerkendt med en pris. Men den største pris er den respons, man får tilbage fra de mennesker, som nyder vores musik. Om det så er på vej på arbejde i morgen trafikken eller på vej hjem fra festen kl. 5 om morgenen, så er den bedste følelse, man kan opnå som menneske er at glæde andre. Vi vil glæde os til at lave meget mere musik i fremtiden!

//Mark Falgren aka. LoveStick