Der har været sjældent stille omkring, den tidligere fodboldspiller Emil Larsen, i den seneste tid. Men Emil har ikke spildt tiden, siden han, til stor medieinteresse, meddelte at han stoppede som fodboldspiller alt for tidligt pga. en skade. 

I dag kan dontt.dk nemlig løfte sløret for hans fremtid. Emil har det seneste halve år arbejdet for, at gøre sin nye virksomhed klar. Virksomheden hedder Smartiie, og laver customise fodbold benskinner.

Vi har i den forbindelse taget en snak med Emil Larsen.

Emil, Fra fodboldspiller til Iværksætter, Hvorfor?
“Jamen først og fremmest blev jeg jo nød til, at finde på noget andet end fodbold. Jeg har altid haft drømmen om, at skabe mit eget. Men jeg har samtidig også haft lysten til noget omkring fodbolden. Det har jeg fået her”

"Jeg har altid haft drømmen om, at skabe mit eget"

Emil Larsen, tidligere prof. fodboldspiller. Nuværende Founder, Smartiie

Hvorfor blev dit produkt “benskinner”?
“Jeg synes det er et produkt, som skal være mere tilgengængeligt. De store stjerner har det allerede. Men hvorfor skal bredden ikke også have muligheden?

Det er allerede normalt med navn på trøjerne, på støvlerne osv. Det kan være de helt unge, der har deres idoler på benskinnerne, nogen vil have sine børn på osv. Alt er muligt.”

Jeg har investeret i hele set-uppet. Dvs. vi kan lave customise fodbold benskinner til både bredde og elitespillere på kun 15 minutter her i København.”

Hvad kan man få på sine benskinner?
“Alt indenfor rimelighedens grænser. Du uploader selv dit billede og du kan med det samme se hvordan det kommer til, at se ud med vores “3D preview” på websitet.

Hvad er ambitionerne?
“Nu starter vi i Danmark. Vi skal ud til alle de mange fodboldspillere på alle niveauer. Men jeg vil da gerne til udlandet med det. Jeg vil arbejde dag og nat for det her projekt.”

Hvordan ser din hverdag så ud nu?
“Det er en masse tid på kontoret. Der er hele tiden et eller andet der dukker op, når man starter en forretning. Der er virkelig nok at se til. 

Det er jo faktisk mit første job udenfor fodbolden. Jeg har ingen uddanelse, så jeg har virkelig skulle lære mange ting selv. Men det er super fedt Jeg har fået drivet tilbage, efter mit stop som fodboldspiller. Jeg brænder virkelig for det.”

Savner du at spille fodbold?
“Ja meget. Der er nogen tidspunkter, hvor jeg savner det mere end andre.Men jeg er afklaret. Jeg er kommet godt videre. Jeg har nu oplevet, at der er noget på den anden side. På den gode måde.”

Du kan designe og bestille benskinnerne på smartiie.dk. Pris: 299,-